طرز تهیه کیک نارنگی خانگی بدون شیر ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه کیک نارنگی
با رسیدن فصل پاییز و میوههایی چون پرتقال و نارنگی میتوانید با استفاده از این میوه ها کیک های خوشمزه و بسیار راحتی را تهیه کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نارنگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک | |
آرد | ۱ و۳/۴ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۳/۴ لیوان |
آب نارنگی | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱/۴ لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
رنده پوست نارنگی | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک نارنگی
مرحله ۱
برای آشنایی با طرز تهیه کیک نارنگی ابتدا باید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آنها را برای سه مرحله الک کنیم سپس آرد الک شده را کنار گذاشته و قالب کیک خود را با روغن جامد بخوبی چرب کنید.
مرحله ۲
پس از انجام این کار تمام دیوارها و کف قالب را آرد پاشی کنید و آن را کنار قرار دهید تا مایه کیک را آماده کنید حالا به سراغ فرگاز رفته و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و فر را پیشگرم نمایید برای پخت کیک.
مرحله ۳
اکنون مایه کیک را آماده کنید، برای این کار درون یک کاسه تخممرغ ها را شکسته سپس وانیل و شکر را همراه با پوست نارنگی رنده شده ( قسمت نارنجی پوست فقط )اضافه کنید مواد را برای ۱۰ دقیقه با دور تند هم بزنید.
مرحله ۴
حالا باید به مایه خود آب نارنگی را همراه با روغن اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید. در مرحله آخر آرد را در دو نوبت اضافه کنید و لیسک آرام مخلوط نمایید، مواد را درون قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون طبقه میانی فر قرار دهید.