طرز تهیه کیک هل و گلاب

طرز تهیه کیک هل و گلاب

یه کیک خوشمزه برای افرادی که به دنبال تجربه طعم و مزه های جدید هستند. یکی از تجربیات پخت کیک، چرب کردن قالب با ارده و کنجد میباشد این کار باعث می‌شود کیک پس از پخته شدن براحتی از قالب جدا شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هل و گلاب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغچهار عدد
ارددو پیمانه
شکریک پیمانه
روغنیک پیمانه
ماستیک دوم پیمانه
بیکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری
وانیلکمی
هلیک دوم ق چ خ
گلابچهار قاشق غذا خوری

‌طرز تهیه کیک هل و گلاب

مرحله ۱

برای شروع پخت این کیک خوشمزه ابتدا شکر را با تخم‌مرغ مخلوط کرده سپس به آن وانیل را اضافه کنید برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با همزن بزنید تا حسابی پف دار شود و رنگ آن به صورت کرم رنگ در آید.

مرحله ۲

اکنون بین مایه روغن را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد ماست را اضافه کنید دوباره مواد را با همزن بزنید سپس گلاب را همراه با پودر هل اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و برای سه مرحله آن را الک کنید.

مرحله ۳

حالا به مایع کیک باید آرد را در دو مرحله اضافه کنید،کف قالب مورد نظر خود را با کنجد و ارده چرب کنید سپس مایه را درون قالب ریخته و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.