ترشی بندری
ترشی بندری
ترشی بندریطرز تهیه و دستور ترشی بندری خانگی و فوری تند جنوب با گوجه و تمبر هندی ، یکی از بهترین چاشنی هایی است که می توان در کنار غذای خود سرو کرد و در طرز تهیه این ترشی اصیل از فلفل زیادی استفاده می شود ولی شما می توانید بسته به ذائقه خود میزان فلفل آن را کم و زیاد نمایید .
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی بندری
- گوجه رسیده ۳ کیلو
- هویج دو عدد
- خیار دو عدد
- بادمجان متوسط دو عدد
- موسیر ۱۵۰ گرم
- سیر یک بوته
- سیب زمینی ترشی ۶ عدد
- گل گلم یک عدد
- کرفس دو شاخه
- رب انار ترش نصف لیوان
- فلفل سبز تند چهار الی پنج عدد
- تمبر هندی تقریبا نصف بسته بازاری
- سبزی معطر مرزه، ترخون، گشنیز، برگ تازه کرفس، نعنا
- ادویه ترشی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی بندری
برای تهیه یه ترشی خوشمزه تیز و تند و خوشمزه سعی کنید تمام سبزیجات ترشی را به صورت تازه تهیه کنید .🥦🥒🌶️🥕🧄 درابتدای کار تمام سبزیجاتتون (گل کلم ، بادمجان ، هویج ، سیر ، خیار ، فلفل سبز ) را تمیز بشویید و بگذارید کنار به صورتی که آب سبزیجات گرفته شود تا برای خرد کردن سبزیجات آب نداشته باشن . همه سبزیجات شسته شده را با چاقو ریز کنید ، هویج ها را هم پوست کنده و مکعبی یا نگینی ، به اندازه های مساوی خرد کنید ، برگ کرفس ها را هم بشویید ، و بعد از خشک کردن ، خرد کنید .
فقط خیارها را پوست نگرفته خرد کنید ، گل های گل کلم را جدا کنید سپس خیلی ریز خرد کنید تا ترشی شما خوشگلتر بشه . الان بادمجونایی که خرد کردید را یه ربع با سرکه بجوشانید ( دل بخاهی هست ) 🙂 گوجه فرنگی را درون مخلوط کن بریزید و میکس کنید . 🍅🍅 یه ظرف بزرگ لازم دارید که تمام سبزیجات خرد شده و مواد ترشی را درونش قرار دهید ، گوجه ها و تمبر هندی و سرکه رب انار را هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در ظرف را ببندید . فراموش نکنید جای ترشی باید خشک و خنک باشه .
نکته : شما میتونید از سیاه دانه در ترشی بندری استفاده کنید کاملا دل بخاهیه . 😉 زمان درست شدن این ترشی دو هفته است و وقتی دو هفته تمام شد میتونید ترشی را داخل یخچال نگه داری کنید . در داخل این ترشی محلی شما میتونید از سرکه سیب و کشمش یا سرکه انگور ، که در بازار یافت میشه استفاده کنید . اگه به فلفل تند حساسیت داری میتونید بجاش از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید .🌶️🌶️🌶️