طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر رنگی و درسته ساده و سریع
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای با گل کلم و هویج،ترشی یکی از چاشنی های بسیار پرطرفدار در بین مردم خاورمیانه و مخصوصاً ایران می باشد که تقریباً با تمام صیفی جات آن را تهیه می کنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی | |
فلفل دلمه ای کوچک | ۱۵ عدد |
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
فلفل سبز | ۴ عدد |
هویچ | ۲ عدد متوسط |
مرزه و ترخون و پیازچه و جعفری | به میزان لازم |
فلفل قرمز،زردچوبه،نمک،گلپر | به میزان لازم |
سرکه | به میزان لازم |
کلم قرمز دلخواهه | ۱ عدد کوچک |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر
مرحله اول
تمام مواد اولیه را به صورت ریز خرد کنید سپس به سراغ فلفل دلمه ای ها رفته و درون آنها را خالی نمایید مواد خورد شده را با ادویه ها و سرکه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. درون فلفل ها را با مواد پر کنید.
مرحله دوم
فلفل دلمه ای ها را مرتب درون یک ظرف مناسب برای نگهداری ترشی قرار دهید. به سراغ سرکه رفت و آن را با نمک مخلوط کنید سپس به آرامی و کاملاً با احتیاط سرکه را درون ظرف فلفل دلمه ای خالی کنید.
مرحله سوم
مقدار سرکه در حدی باشد که روی پل فلفل دلمه ای ها را بپوشاند، ظرف خود را برای یک هفته درون جای خنک و دور از نور خورشید قرار دهید تا جا افتاده شود، سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید تا ترشی ماندگاری بیشتری داشته باشد.
منبع: goli_sweet_home