طرز تهیه ترشی گل کلم تبریزی

طرز تهیه ترشی گل کلم

آموزش کامل با درج تمام فوت وفن های طرز تهیه ترشی مخلوط تبریزی که یکی از انواع ترشی های مجلسی و زمستانی ایرانیان است که طرفداران زیادی در فصل سرما دارد و معمولا بر روی سفره ها در هنگام صرف نهار و شام قرار میگیرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گل کلم تبریزی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم ترشی گل کلم
گل کلم۱ عدد
هویج۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند۵ عدد
سیب زمینی ترشی۵۰۰ گرم
سرکه، ترخون، گلپر و نمکبه میزان لازم

طرز تهیه ترشی گل کلم تبریزی

مرحله ۱

یکی از نکات مهم برای طرز تهیه ترشی نازخاتون با گل کلم شستشوی خوب این مواد میباشد به علت نوع کشت سیفیجات این مواد داری ناخالصی های زیادی می‌باشند پس سعی کنید برای شستشوی مواد از ضدعفونی کننده های بهداشتی استفاده نمایید.

مرحله ۲

شما پس از شستشو مواد خود را بر روی آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند . پس از انجام این کار گل کلم های خود را در ابعاد و اندازه دلخواه خود خرد نمایید . در مرحله بعد هویج ها را شسته و بصورت حلقه حلقه خورد نماببد.

مرحله ۳

حالا سیب زمینی ترشی ها پوست گرفته و پس از خورد نمودن به مواد قبلی اضافه میکنید اکنون نوبت اضافه نمودن سبزی معطر به مواد ترشی گل کلم میباشد , سبزی ترخون را ریز ریز کرده و به ترشی اضافه میکنید.

مرحله ۴

تمامی مواد را درون یک ظرف مناسب مخلوط نموده و گلپر را اضافه میکنید اگر ادویه خاصی مدنظر شماست به مواد ترشی اضافه کرده و در پایان کار فلفل ها را اضافه میکنید و نمک و سرکه را بر روی مواد ترشی ریخته درب ظرف را بخوبی بسته و برای دو هفته ترشی را کنار میگذاریم تا کاملا جا افتاده شود.

نکات ترشی مخلوط

خشک کردن سبزیجات برای جلوگیری از کپک زدن این ترشی میباشد . بهترین زمان برای استفاده از ترشی ۱ ماه بعد از تهیه آن میباشد . اگر در مناطق گرمسیر زندگی میکنید زمانی که ترشی را آماده کردید بعد از گذشت ۱۰ روز آنرا درون یخچال قرار دهید . یکی از محبوب ترین ترکیب های پر طرفدار برای ادویه ترشی استفاده از سیاهدانه ،نمک ،فلفل ،زیره ،تخم گشنیز ،زردچوبه و گلپر میباشد .

منبع:torshi_dordooneh

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.