طرز طرز تهیه مارمالاد سیب با تمام نکات و فوت و فن های پخت مارمالاد. هر چیزی که تا الان میدونستی برای تهیه مارمالاد بنداز دور و با توجه به این دستور پخت و نکات بهترین مارمالاد عمرت رو بپز.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد سیب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده مارمالاد
سیب بدون پوست۵۰۰ گرم
شکر۳۰۰ گرم
آب۱ استکان
آب لیموی تازه ننصف یک عدد
هل آسیاب شده۱ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ۱ ق چ
پودر ژلاتیننصف ق چ
آب برای ژلاتین۳ ق غ

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.