طرز تهیه ترشی نازخاتون مخصوص کبابی مازندران ساده و سریع
طرز تهیه ترشی نازخاتون
در ادامه شما را با روش آماده سازی و طرز تهیه ترشی نازخاتون با گوجه که یکی از سوغات محبوب شمال میباشد آشنا خواهیم نمود. بادمجان یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این ترشی خوشمزه محلی میباشد. امیدواریم این مطلب سایت های پاتوق مورد توجه شما قرار بگیرد .
مواد لازم برای تهیه یک شیشه کوچک | |
بادمجان درشت | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
سیر | ۱ بوته |
سرکه | به میزان لازم |
فلفل تند و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه نازخاتون ساده
مرحله ۱
پس از شستشو و خشک نمودن بادمجان و گوجه فرنگی , آنها را باید بر روی ذغال یا اجاق گاز قرار داده و بصورت کبابی آماده میکنیم. یکی از ارکان های اصلی برای تهیه ترشی بادمجان به روش سنتی، کباب نمودن این مواد با ذغال میباشد.
مرحله ۲
برای اینکه ترشی شما طعم دود و آتش را به خود بگیرد و مزه خاصی را داشته باشد. پس از انجام این کار پوست بادمجان و گوجه فرنگی و سیر را جدا نموده تمامی مواد را با هم چرخ میکنیم، در مرحله بعد سرکه خود را میجوشانیم.
مرحله ۳
نکته : برای اینکه ترشی سالم تری داشته باشید و از معده خود محافظت نمایید از سرکه های محلی برای تهیه ترشی خانگی استفاده نمایید. سرکه سرد شده را حالا به مواد چرخ شده خود اضافه نمایید.
مرحله ۴
در مرحله بعدی بر حسب ذائقه خود از نمک و فلفل استفاده نمایید و مقدار آن را کم و زیاد کنید. درب ظرف ترشی بادمجان را بسته و بعد از یک هفته که ترشی شما حسابی جا افتاده شد میتوانید از آن استفاده نمایید .