مربای پوست پسته طرز تهیه مرحله به مرحله مربای مجلسی و تازه
طرز تهیه مربای پوست پسته
مربای پوست پسته یک مربای خوش رنگ و بسیار خوشمزه می باشد که زمان تهیه آن در اواسط فصل تابستان میباشد . با مقداری سلیقه و استفاده از هنر خود میتوانید یک مربای خانگی عالی در فصل تابستان تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید . سایت تفریحی های پاتوق لحظات خوب و خوشی را برای شما آرزومند است .
مواد لازم برای تهیه مربا |
پسته تازه | ۵۰۰ گرم |
آب | ۲ پیمانه |
شکر | ۳ پیمانه |
عفران دمکرده | ۱ قاشق سوپخوری غلیظ دم کرده |
طرز تهیه مربای پوست پسته
مرحله اول
اگر میخواهید یک مربای متفاوت را تجربه کنید به شما استفاده از مربای پوست پسته را پیشنهاد میکنیم ، برای تهیه آن پس از اینکه پسته تازه تهیه نمودید با چاقو بر روی آن ها شیار ایجاد نمایید و پسته را به صورتی جدا کنید که پوست آن صدمه نبیند .
مرحله دوم
در حرکت بعدی قابلمه را روی حرارت اجاق قرار داده و مقداری آب اضافه کنید و تا جوش آمدن آب صبر کنید ، حالا پوست ها را درون آب جوش بریزید و اجازه دهید تا برای دو دقیقه بجوشد سپس آنها را آبکشی کنید این کار را باید شما برای تهیه این مربای خانگی ۳ بار انجام دهید . این کار باعث گرفتن تلخی پوست پسته می شود . مراقب باشید پوست ها زیاد نجوشند چون باعث پاره شدن و له شدن آنها می شود .
مرحله سوم
حالا یک قابلمه لابدا را انتخاب کرده و آب را همراه با شکر درون آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید آب و شکر کاملاً حل شوند و شربت شما غلیظ شده و قوام بیاورد حالا نوبت اضافه کردن پوست پسته ها همراه با زعفران دم کرده می باشد پس از اضافه کردن این مواد اجازه دهید تا چند جوش بزند .
مرحله چهارم
در این فاصله زمانی یک پیمانه پسته را آماده کرده و مغز آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و پوست روی آن را نیز جدا کنید حالا آنها را به مواد اضافه نمایید پس از انجام این مراحل اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مربا در همان قابلمه و دمای محیط سرد شود . اکنون می توانید آن را درون شیشه های خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری نمایید . برای آشنایی با فوت و فن مربا این پست را چک کنید . مربای خوشمزه 🍯