طرز تهیه ترشی بادمجان جدید

طرز تهیه ترشی بادمجان جدید

ترشی بادمجان جدید یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین ترشیهای ایرانی می باشد که طرز تهیه و پخت این ترشی بسیار راحت و آسان می باشد و به خاطر اینکه بادمجان در چهار فصل سال موجود می باشد میتوانید این ترشی را همیشه در اختیار داشته باشید .

مواد لازم برای تهیه ترشی

بادمجان۵ عدد
هویج۳ عدد
فلفل سبز تند۱۰ تا ۱۲ عدد
سیر۱۲ عدد
سبزی معطرمرزه ، تره ، چوچاق و نعنا
نمک و ادویه ترشیبه میزان لازم
سرکهبه میزان لازم
اببه میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان جدید

مرحله اول

برای تهیه ترشی بادمجان جدید پس از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید آنها را خرد کرده و درون قابلمه بریزید و سپس به آن دو لیوان سرکه را همراه با یک لیوان آب اضافه نمایید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بادمجانها پخته شوند پس از انجام این کار آنها را آبکش کرده و اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شوند در مرحله بعد بادمجان‌ها را درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید .

مرحله دوم

سپس هویج ها را به همین شکل به صورت نیم پز آماده کنید آن ها را هم درون مخلوط کن ریخته و میکس نمایید ، سبزی ها را نیز همراه با فلفل و سیر مخلوط کرده و تمام مواد را اکنون میتوانید با هم میکس کنید ، نمک را به دلخواه به ترشی بادمجان اضافه کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن ادویه ترشی بادمجان می‌باشد .

مرحله سوم

ادویه ترشی شما شامل سیاه دانه و گلپر میباشد پس از اضافه کردن ادویه و سبزی خشک را اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید ، حالا ترشی شما آماده شده و می توانید آن را درون شیشه بریزیم وقتی که شیشه پر شد مقداری سرکه بر روی آن بریزید تا هوا نکشد ، یک پلاستیک بر روی ظرف گذاشته و درب آن را محکم ببندید بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ روز ترشی خوشمزه بادمجان شما آماده برای مصرف شده است .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.