ترشی بادمجان جدید طرز تهیه ترشی لیته خیلی خوشمزه مخلوط شمالی
طرز تهیه ترشی بادمجان جدید
ترشی بادمجان جدید یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین ترشیهای ایرانی می باشد که طرز تهیه و پخت این ترشی بسیار راحت و آسان می باشد و به خاطر اینکه بادمجان در چهار فصل سال موجود می باشد میتوانید این ترشی را همیشه در اختیار داشته باشید .
مواد لازم برای تهیه ترشی |
بادمجان | ۵ عدد |
هویج | ۳ عدد |
فلفل سبز تند | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
سیر | ۱۲ عدد |
سبزی معطر | مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا |
نمک و ادویه ترشی | به میزان لازم |
سرکه | به میزان لازم |
اب | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی بادمجان جدید
مرحله اول
برای تهیه ترشی بادمجان جدید پس از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید آنها را خرد کرده و درون قابلمه بریزید و سپس به آن دو لیوان سرکه را همراه با یک لیوان آب اضافه نمایید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بادمجانها پخته شوند پس از انجام این کار آنها را آبکش کرده و اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شوند در مرحله بعد بادمجانها را درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید .
مرحله دوم
سپس هویج ها را به همین شکل به صورت نیم پز آماده کنید آن ها را هم درون مخلوط کن ریخته و میکس نمایید ، سبزی ها را نیز همراه با فلفل و سیر مخلوط کرده و تمام مواد را اکنون میتوانید با هم میکس کنید ، نمک را به دلخواه به ترشی بادمجان اضافه کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن ادویه ترشی بادمجان میباشد .
مرحله سوم
ادویه ترشی شما شامل سیاه دانه و گلپر میباشد پس از اضافه کردن ادویه و سبزی خشک را اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید ، حالا ترشی شما آماده شده و می توانید آن را درون شیشه بریزیم وقتی که شیشه پر شد مقداری سرکه بر روی آن بریزید تا هوا نکشد ، یک پلاستیک بر روی ظرف گذاشته و درب آن را محکم ببندید بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ روز ترشی خوشمزه بادمجان شما آماده برای مصرف شده است .