ترشی کلم برگ سفید ترکیه ای طرز تهیه ترشی ساده و خوشمزه خانگی
طرز تهیه ترشی کلم برگ سفید
ترشی کلم برگ سفید ترکیه ای به سبک مردم این کشور دستور پخت این چاشنی خوشمزه خانگی با ترشی های ایرانی بسیار متفاوت می باشد و شما برای تنوع می توانید از آن استفاده نمایید .
مواد لازم برای ترشی کلم سفید |
کلم برگ | ۳تا ۵ کیلو |
فلفل سبز تند | ۴تا ۵عدد |
بوته سیر | ۲تا |
اب | ۳لیتر |
نمک دریایی | ۵قاشق غذاخوری |
جوهر لیمو | ۱قاشق چایخوری |
سرکه | ۱لیوان |
نخود | نصف استکان |
شوید یا جعفری | یه دسته کوچیک |
طرز تهیه ترشی کلم برگ سفید
مرحله اول
برای تهیه ترشی کلم برگ سفید ترکیه ای و خوشمزه ابتدا باید برگهای کلم را از آن جدا کنید و درون آبکش ریخته و به خوبی آنها را بشویید سپس در اندازههای درشت برگهای کلم سفید را خرد کنید سپس برگها را درون یک لگن آب جوش ریخته و به آنها نمک را اضافه نمایید .
مرحله دوم
اجازه دهید تا کلم های خرد شده درون آب جوش برای مدت زمان دو الی سه ساعت باقی بمانند سپس آن ها را آبکش کرده و برگ ها را دوباره زیر آب گرفته و بشویید . اکنون شیشه های مخصوص ترشی را آماده کنید و درون آن ها نخود بریزید ، درون یک کاسه جداگانه آب را همراه با نمک و سرکه و جوهر لیمو مخلوط کنید حتماً از آب جوشیده شده ولرم استفاده کنید برای این کار .
مرحله سوم
در مرحله بعدی کلم برگ ها را درون شیشه ها بریزید و لابلای آنها سیر های پوست کنده شده را همراه با فلفل سبز قرار دهید تا شیشه ها پر شوند روی آنها را با شوید تازه یا جعفری پوشانید سپس با مخلوط آب و نمک و سرکه شیشه ها را به صورت کامل پر کنید ، دور از نور برای ده روز نگهداری کنید ، بعد از آن میتوانید ترشی کلم را در یخچال قرار داده و نوش جان کنید .