طرز تهیه دوای گرم شیرازی برای زایمان و کمر درد ساده و سریع
طرز تهیه دوای گرم شیرازی
دوای گرم شیرازی بسیار مقوی بوده و طبع آن گرم و تر میباشد و از غذا های دارویی بسیار قدیمی ایران است. مواد تشکیل دهنده داروی گرم زردچوبه و فلفل و زنجبیل و دارچین و فلفل سیاه و گل رز و گل خرفه و بهمن پیچ و دهان باز و دهان بسته و اگر ترکی و سیاه دانه و زیره سبز و زیره کرمانی و گل خزر و قرص کمر و… میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دوای گرم شیرازی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم یک بشقاب دوای گرم | |
آرد گندم | یک پیمانه و نیم |
پودر دوای گرم | ۳ قاشق |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
روغن جامد | یک پیمانه پر |
مغزها به دلخواه | بادام و گردو هر کدوم نیم کیلو |
طرز تهیه دوای گرم شیرازی
مرحله اول
برای تهیه آن ابتدا باید آرد گندم را درون ماهیتابه بریزید و آن را در حدی که رنگش عوض شود تفت دهید سپس اجاق گاز را خاموش کنید تا از سوختن آرد جلوگیری کنید. روغن را به آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید.
مرحله دوم
دوباره اجاق گاز را روشن کنید و حرارت را در حالت ملایم قرار دهید. حالا نوبت آن رسیده که دوای گرم را اضافه کنید و با آرد به خوبی آن ها را مخلوط کنید بعد از آن نوبت به اضافه کردن مغز می رسد.
مرحله سوم
در پایان شکر را به مواد اضافه کنید و پس از هم زدن اجاق گاز را خاموش کنید. حالا به هم زدن شکر ادامه دهید تا شکر حل شود و دوا به حالت نرمتر درآید. اگر احساس کردید حالت سفت دارد کمی روغن به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
شیرینی دوای گرم بستگی به ذائقه خود شما دارد و می توانید شکر آن را کم و زیاد کنید پس از آماده شدن دوای گرم شیرازی آن را درون یخچال قرار دهید صبح ها به صورت ناشتا از آن نوشجان نمایید.
منبع :ghazaye_shik