طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل و پیمانه و عرق نعنا ساده و سریع
طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل
شربت سکنجبین با عسل مناسب برای فصل تابستان، شما می توانید آن را با استفاده از عسل و یا شربت بار به صورت فوری و بسیار ساده به روش خانگی تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شربت | |
آب | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
جوهر لیمو | یک پینچ |
زعفران | یک هشتم قاشق چای خوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
عرق نعنا | ۲ قاشق غذاخوری |
نبات | یک تکه کوچک |
سرکه انگور | یک چهارم پیمانه |
نعنا ی تازه | یک دسته کوچک |
طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل
مرحله اول
برای شروع آب را درون قابلمه ریخته سپس به آن شکر و نبات را اضافه کنید حالا قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شکر و نبات کاملاً درون آب حل شود سپس پس یک پینچ جوهر لیمو به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
کمی آب را هم بزنید سپس پس اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند و اکنون نوبت آن رسیده که نعنای تازه را به آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید تا شربت برای ۲ دقیقه دیگر بجوشد.
مرحله سوم
بعد از گذشت این زمان نوبت به اضافه کردن عرق نعنا و عسل می رسد سپس زعفران را به مواد اضافه کنید اکنون باید برگهای نعنا تازه را از شربت جدا کنید. بگذارید تا برای ۵ الی ۶ دقیقه دیگر بجوشد.
مرحله چهارم
یکی از نکات و فوت و فن های تهیه سکنجبین این است که اجازه دهید تا در زمان جوشیدن روی شربت را کف بگیرد، این کف حاصل جوشیدن زیاد مواد می باشد اکنون اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از سرد شدن نوش جان نمایید.