طرز تهیه شربت زعفران

طرز تهیه شربت زعفران همراه با گلاب و تخم شربتی خنک برای تابستون

شربت زعفران را به خاطر داشتن طبع گرم و خشک افرادی که  دارای طبع سرد هستند میل نمایند . کسانی که طبع گرم دارند هم در مصرف این شربت خوشمزه تعادل را رعایت کنند . شربتی انرژی زا و مفید برای کاهش استرس میباشد . از دیگر خواص آن میتوان به اشتهاآور بودن آن اشاره کرد . برای هضم غذا مفید است و در درمان از بین بردن نفخ غذا موثر است .

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت

مواد لازم برای تهیه شربت زعفران

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۲ لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • زعفران غلیظ دمکرده
دستور پخت

طرز تهیه شربت زعفران

مرحله اول

برای تهیه شربت زعفران خوشمزه همراه با گلاب معطر کاشان باید در ابتدای کار شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا درون آب حل شود .

مرحله دوم

یکی از نکات مهم برای تهیه شربت خوشمزه این است که شکر باید قبل از اینکه آب شروع به جوشیدن کند درون آب حل شود ، مدت زمان ۵ دقیقه اجازه دهید تا آب بجوشد سپس اجاق گاز را خاموش کنید . زمان آن رسیده که گلاب را همراه با زعفران اضافه کنید .

مرحله سوم

حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۱۵ دقیقه مواد بجوشد و شربت شما غلیظ تر شود . اجاق گاز را که خاموش کردید درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا در همان حالت خنک شود و از شکرک زدن شربت جلوگیری کنید .

مرحله چهارم

هنگامی که شربت خانگی را با این روش تهیه کنید می توانید آن را برای مدت زمان طولانی تری حتی بیرون از یخچال نگهداری کنید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.