فالوده شیرازی طرز تهیه فالوده خوشمزه خانگی با نشاسته و گلاب
طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده شیرازی فاوده یا پالوده از خوردنیهای ایرانی و از نوع دسر است که در تمام کشورهای خاورمیانه رواج دارد. پالوده، نوعی دسر یخی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود. پالودۀ شیراز و کرمان و یزد معروف است . ویکی پدیا
مواد لازم برای تهیه فالوده
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
- نشاسته ۲۵۰ گرم
- آب ۲ لیوان
- گلاب یک سوم لیوان
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول
برای تهیه فالوده شیرازی خوشمزه ابتدا آب و نشاسته را درون کاسه مخلوط کنید ، سپس این مواد را درون یک قابلمه نچسب ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید ، تا زمانی که مایه فالوده بجوش میآید آن را مرتب با یک قاشق چوبی هم بزنید .
مرحله دوم
در مرحله بعد گلاب را به مایه اضافه کنید و تا زمان غلیظ شدن مایه آن را هم بزنید ، هنگامی که مایع فالوده کاملاً کشتار شد و مانند یک توپ در وسط قابلمه قرار گرفت آماده برای مصرف شده است . مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن آن تقریباً ۲۰ دقیقه می باشد .
مرحله سوم
یک تشت بزرگ را آماده کرده و درون آن آب و یخ فراوان بریزید ، تشت را زیر چرخ گوشت قرار دهید و مایه فالوده را درون دستگاه بریزید ، رشته های فالوده را درون تشت بریزید ، رشته ها را مدام و به آرامی هم بزنید و هر از چند گاهی با دست زیر و رو کنید .
مرحله چهارم
در مرحله بعد و پس از آماده شدن رشته ها مقداری یخ را خرد کنید و با کمی گلاب به رشته ها اضافه نمایید ، برای بهتر شدن مزه کمی شربت آبلیمو آماده کنید و بر روی رشته ها بریزید و با برگه های لیمو تازه خوراک شیرازی را تزیین کنید .