طرز تهیه سیب زمینی پنیری

طرز تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی با طعم عالی و بینظیر

دستور پخت سیب زمینی با پنیر پیتزا یک خوراک خوشمزه و بسیار پرکالری ولی با روشی بسیار ساده و آسان.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی پنیری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای دو نفر
سیب زمینی۲عدد متوسط
ارد۱لیوان
بکینگ پودر۱ق غ
ادویهفلفل سیاه،نمک
جعفری خرد شده۳ق غ
پنیر پیتزامیزان دلخواه
تخم مرغ۱عدد

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

مرحله ۱

برای شروع سیب زمینی ها را بشویید و آنها را با مقداری آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا به صورت آب پز کاملا پخته شوند سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کنید و آنها را با چنگال به صورت پوره در آورید.

مرحله ۲

هنگامی که پوره سیب زمینی یکدست شد نوبت به اضافه کردن تخم‌مرغ و پس از آن جعفری و نمک و فلفل سیاه می‌رسد مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا زمانی که یکدست شوند و ادویه ها کاملاً با سیب زمینی مخلوط شوند.

مرحله ۳

حالا باید بیکینگ پودر را به مایه غذا اضافه کنید مواد را دوباره هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. ماه را به دو قسمت تقسیم کنید، روی میز کار خود را آرد پاشی کرده و نصف مایه سیب زمینی را روی آن پهن کنید.

مرحله ۴

حالا بر روی مواد پنیر پیتزا بریزید و پس از انجام این کار نصف دیگر مایه سیب زمینی را روی آن قرار دهید. حالا مواد را با دست فشار داده تا منسجم شوند سپس در ابعاد دلخواه برش زده و سرخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.