طرز تهیه مربا هلو زعفرانی

طرز تهیه مربای هلو زعفرانی خانگی در دیگ مسی خوشرنگ

مربا هلو زعفرانی را معمولاً در اواسط فصل تابستان و با استفاده از میوه های سالم و رسیده تهیه می نمایند برای پخت مربا سعی کنید از میوه های بدون لک و سالم استفاده کنید .

مواد لازم برای پخت مربا

هلو زعفرونی۱ کیلو
شکر۶۵۰ الی ۸۵۰ گرم
زعفران دم کرده۲ الی ۳ ق غ
آبلیمو ترش تازه۱ الی ۲ ق غ
وانیلکمی

طرز تهیه مربا هلو زعفرانی

مرحله اول

اگر می خواهید مربا هلو زعفرانی را تهیه کنید پس از اینکه میوه‌ها را شستید و آنها را خشک نمودید به سلیقه خود برش بزنید و درون قابلمه بریزید ،سپس مقداری شکر بر روی میوه ها بپاشید و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت به آن استراحت دهید تا به اصطلاح آب بیندازد .

مرحله دوم

در مرحله بعدی قابلمه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و سعی کنید حرارت را در حالت زیاد قرار دهید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند حالا کف ایجاد شده بر روی قابلمه را مرتب جمع کنید ، اکنون باید حرارت را در حالت ملایم قرار دهید .

مرحله سوم

در مرحله بعدی و در اواسط پخت مربا نوبت به اضافه کردن وانیل و آبلیمو می‌رسد حالا اجازه دهید تا قوام بیاید در اواخر پخت زعفران را به آن اضافه کنید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید مربا را در همان حالت گذاشته تا خنک شود . مدت زمان مورد نیاز برای پخت مربای خوشمزه و خوشرنگ ۴۰ دقیقه می باشد .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.