طرز تهیه کمپوت شلیل

طرز تهیه کمپوت شلیل سفید با پوست چگونه درست میکنیم نی نی سایت

کمپوت شلیل خوش طعم را به روشی ساده و سالم در منزل تهیه کنید و در زمانی که فصل این میوه تمام شده است از آن استفاده نمایید . در این روش پخت شما می توانید برای مدت زمان طولانی از کمپوت ها استفاده کنید .

مواد مرد نیاز برای تهیه کمپوت

مواد لازم برای تهیه کمپوت شلیل

  • شلیل ۱کیلو
  • شکر ۱لیوان
  • گلاب و زعفران به میزان لازم
  • شیشه در فلزی
دستور پخت

طرز تهیه کمپوت شلیل

مرحله اول

برای تهیه کمپوت شلیل خانگی خوشمزه و با ماندگاری بالا درون شیشه پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را کاملاً خشک کرده و با چاقو در ابعاد دلخواه برش بزنید هسته‌های آن را جدا نمایید و تکه های برش خورده میوه را درون شیشه بریزید .

مرحله دوم

در مرحله بعد شکر را همراه با آب و زعفران و گلاب مخلوط کنید و این وقت را درون شیشه ها و بر روی میوه ها بریزید درب شیشه ها را محکم ببندید و به صورتی که کاملا مطمئن باشید هوا نمی‌کشند . حالا یک قابلمه انتخاب کنید که شیشه ها کاملاً به صورت ایستاده در کف آن قرار بگیرند .

مرحله سوم

پس از اینکه شیشه ها را درون قابلمه قرار دادید ، درون قابلمه آب ریخته در اندازه‌ای که دوسوم شیشه ها را بگیرد ، روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۵۰ دقیقه با حرارت کم بپزند .

مرحله چهارم

در این مرحله و بعد از پخته شدن کمپوت خانگی شیشه ها را به صورت وارونه و برای مدت زمان یک شبانه روز درون دمای محیط قرار دهید بعد از انجام این مراحل شیشه های کمپوت شما آماده برای نگهداری شده است حداقل برای شش ماه می توانید از آنها استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.