طرز تهیه مربای هویج زعفرانی رنده شده با وانیل و گلاب ساده و سریع
طرز تهیه مربای هویج زعفرانی
طرز تهیه مربای هویج زعفرانی یکی از پرطرفدار ترین و پرمصرف ترین مربا های خانگی خوشمزه و لذیذ. این مربا را در تمامی فصول سال می توانید تهیه کنید چون هویج همیشه در دسترس شما خواهد بود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای هویج زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا | |
هویج | ۱کیلو |
شکر | ۹۰۰تا۱کیلوگرم |
گلاب | ۲قاشق غ |
زعفران | ۲قاشق دم کرده |
هل | چند دانه |
آب سرد | ۲لیوان |
ابلیمو | ۱ق غ |
وانیل | یک چهارم ق چ |
طرز تهیه مربای هویج زعفرانی
مرحله اول
هویج ها را آماده کنید و با یک فرچه سیمی ناخالصی و کثیفی های آن را پاک کنید سپس آنها را بشویید بعد از اینکه هویج ها خشک شدند آنها را رنده کنید و درون قابلمه بریزید سپس شکر را همراه با دو لیوان آب اضافه کنید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شکر حل شود و هویج ها آب بندازه. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه و زمانی که هویج ها کمی پخته شد، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید بعد از مخلوط کردن مواد، هل را هم اضافه کنید.
مرحله سوم
حرارت را در حالت ملایم رو به پایین قرار دهید و اجازه دهید تا مربا جوش های ریز بخوره. در پایان آبلیمو را اضافه کنید و صبر کنید تا مربا جا افتاده و غلیظ شود. مدت زمان لازم برای جا افتاده شدن مربا تقریباً دو ساعت می باشد.
نکات و فوت و فن مربای خانگی
اضافه کردن آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا میباشد. اگر مربا را با حرارت زیاد بپزید آب آن زود تبخیر می شود و همین امر باعث نپختن هویج میشود. اگر مربا را زود از روی حرارت بردارید بخاطر داشتن آب، مربا کپک خواهد زد.
منبع:ashpazii_khodemoni