طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی

طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی

طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی یکی از بهترین و برترین ترشی های خوشمزه ایرانی. مطمئن باشید با تست کردن مزه این ترشی بندری عاشقش میشوید. ظرف ترشی را درون یخچال قرار دهید و بعد از یک هفته استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم ترشی بادمجان مخصوص
بادمجان ریز۲ کیلو
سیر یک بوته خیلی بزرگ
هویج قلمینیم کیلو
نمک دانه درشت۱/۵ ق غ سر پر
پودر فلفل سیاه۱ق غ
پودر قلنجان ۱ق م
زنجبیل ۱ق چ
تخم گشنیز۱ق غ
سیاهدانه ۱ق غ
سبزیجات معطر خشک۳ق غ
تمر هندی۲۰۰ گرم
آب جوش۳ لیوان
سرکه قرمز۳ لیوان

منبع : mandana.chef

 

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.