طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی بصورت مخلوط و لیته ساده و سریع
طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی
طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی یکی از بهترین و برترین ترشی های خوشمزه ایرانی. مطمئن باشید با تست کردن مزه این ترشی بندری عاشقش میشوید. ظرف ترشی را درون یخچال قرار دهید و بعد از یک هفته استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم ترشی بادمجان مخصوص | |
بادمجان ریز | ۲ کیلو |
سیر | یک بوته خیلی بزرگ |
هویج قلمی | نیم کیلو |
نمک دانه درشت | ۱/۵ ق غ سر پر |
پودر فلفل سیاه | ۱ق غ |
پودر قلنجان | ۱ق م |
زنجبیل | ۱ق چ |
تخم گشنیز | ۱ق غ |
سیاهدانه | ۱ق غ |
سبزیجات معطر خشک | ۳ق غ |
تمر هندی | ۲۰۰ گرم |
آب جوش | ۳ لیوان |
سرکه قرمز | ۳ لیوان |
طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی
مرحله اول
بعد از اینکه آب جوش شما آماده شد تمر هندی را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود، حالا با دست تمر هندی را چنگ بزنید تا کاملا حل شود، سپس آب را از صافی رد کنید و عصاره تمر هندی را جدا کنید.
مرحله دوم
دوباره بر روی تفاله تمر هندی لیوان سرکه بریزید و آن را با دست هم بزنید مواد را دوباره از صافی رد کنید و آن را به عصاره تمرهندی اضافه نمایید. بادمجان و هویج را خرد کنید و با سایر مواد به جز سیر مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا مواد را درون قابلمه ریخته و برای ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کمی نرم شده و مزه ها با هم ترکیب شوند. اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد ترشی خوشمزه شما کمی خنک شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله زمانی سیر را هم ریز خورد کنید و بعد از سرد شدن آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظروف شیشه ای و تمیز خود را آماده کرده و با مواد ترشی شیشه ها را پر نمایید.
منبع : mandana.chef
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 آبان 1401