طرز تهیه مربای انجیر سیاه

مربای انجیر سیاه تازه و له شده و خرد شده و خشک شده چطوری درست میشه

مربای انجیر سیاه یک مربا بسیار خوشمزه و خوش خوراک همراه با خواص فراوان ، فصل تهیه مربا اوایل تابستان می باشد می توانید این مربا را تهیه کنید و در فصل زمستان از آن استفاده نمایید .

مواد لازم برای تهیه مربا

انجیر۱ کیلو
شکر۱ کیلو
آب لیموترش۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین۱ عدد

طرز تهیه مربای انجیر

مرحله اول

برای تهیه مربای انجیر سیاه باید انجیر های سالم و تازه را انتخاب کنید سعی کنید از میوه های درشت استفاده کنید پس از اینکه آنها را شستید و درون آبکش قرار دادید تا آب اضافی آن گرفته شود درون قابلمه ریخته و بر روی آنها شکر بپاشید .

مرحله دوم

در مرحله بعدی و پس از انجام عملیات شکر پاشی برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم اجاق گاز بجوشد ، حالا زمان اضافه کردن آب لیمو ترش یا جوهر لیمو می باشد بعد از آن چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا مربای خانگی برای ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد .

مرحله سوم

زمانی که مربا کاملا پخته و جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا در همان شرایط سرد شود اکنون می توانید چوب دارچین را از درون آن خارج کنید و میوه ها را درون ظرف شیشه ای بریزید و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا درب ظرف را محکم بسته و در یک مکان مناسب و خنک از آن نگهداری کنید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.