مربای انجیر سیاه طرز تهیه و خواص مربای انجیر تازه مجلسی خانگی
طرز تهیه مربای انجیر سیاه
مربای انجیر سیاه یک مربا بسیار خوشمزه و خوش خوراک همراه با خواص فراوان ، فصل تهیه مربا اوایل تابستان می باشد می توانید این مربا را تهیه کنید و در فصل زمستان از آن استفاده نمایید .
مواد لازم برای تهیه مربا |
انجیر | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
آب لیموترش | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ عدد |
طرز تهیه مربای انجیر
مرحله اول
برای تهیه مربای انجیر سیاه باید انجیر های سالم و تازه را انتخاب کنید سعی کنید از میوه های درشت استفاده کنید پس از اینکه آنها را شستید و درون آبکش قرار دادید تا آب اضافی آن گرفته شود درون قابلمه ریخته و بر روی آنها شکر بپاشید .
مرحله دوم
در مرحله بعدی و پس از انجام عملیات شکر پاشی برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم اجاق گاز بجوشد ، حالا زمان اضافه کردن آب لیمو ترش یا جوهر لیمو می باشد بعد از آن چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا مربای خانگی برای ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد .
مرحله سوم
زمانی که مربا کاملا پخته و جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا در همان شرایط سرد شود اکنون می توانید چوب دارچین را از درون آن خارج کنید و میوه ها را درون ظرف شیشه ای بریزید و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا درب ظرف را محکم بسته و در یک مکان مناسب و خنک از آن نگهداری کنید .