طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی دستور پخت بدون فر مخصوص خانم گلاور

قطاب یزدی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه و مجلسی شهر یزد می باشد و دستور پخت این شیرینی خوش خوراک بسیار ساده و آسان می باشد مدت زمان پخت این شیرینی تقریباً ۶۰ دقیقه است .

مواد لازم برای تهیه شیرینی

مواد لازم برای پخت قطاب یزدی

  • ‌‌آب ۱۲۵ گرم
  • کره ۶۰ گرم
  • آرد ۲۲۰ گرم
  • گردو ۵۰ گرم
  • پودر شکر ۵۰ گرم
  • پودر هل ۱ ق چ خ
  • دوست داشتین پودر دارچین هم بزنید
دستور پخت

طرز تهیه قطاب یزدی

مرحله اول

برای تهیه قطاب یزدی که یکی از خوراک یزدی های اصیل می‌باشد ابتدا آب را همراه با کره درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و به دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد برسد سپس اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا حرارت آب کم شود و به ۷۰ درجه سانتیگراد برسد .

مرحله دوم

در این مرحله آرد را بر روی آب گرفته و آن را الک کنید ، آب و آرد را به آرامی هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست و لطیف آماده شود . حالا نوبت این رسیده که گردوها را آسیاب کنید سپس به آنها شکر و هل و دارچین را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید .

مرحله سوم

از خمیر آماده شده به اندازه پانزده گرم برداشته و آن را پهن کنید وسط آن را کمی گود کرده و از مواد آسیاب شده درون آن بریزید حالا خمیر را به صورت نیم دایره جمع کرده و به شکل طناب بپیچانید ، حالا خمیرها را درون قالب فر قرار دهید .

مرحله چهارم

‌ دمای فر گاز را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و قالب را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر اجاق قرار دهید اگر فر ندارید میتوانید آن را درون روغن سرخ کنید ، هنگامی که شیرینی خانگی شما خنک شد آن را درون پودر شکر بغلتانید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.