طرز تهیه آش ماش و عدس یزدی مجلسی با گوشت چرخ کرده ساده و سریع
طرز تهیه آش ماش
دستور پخت آش خانگی و سنتی شهر تاریخی و زیبای یزد، مصرف این آش در فصل سرما برای درمان سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی بسیار مفید میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ماش در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماش | ۱ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
سبزی آش | نیم کیلو |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
کشک | دلخواه |
پیاز | دو عدد |
سیر | دلخواه |
عصاره گوشت | دو عدد |
نعنا خشک و نمک و فلفل | دلخواه |
طرز تهیه آش ماش
مرحله ۱
عدس و ماش را همراه با مقداری آب درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا بصورت نیم پز درآید ، سپس در این مرحله برنج را به این آش ساده اضافه میکنیم هنگامی که برنج پخته شد مواد را با گوشت کوب کوبیده و له میکنیم.
مرحله ۲
در مرحله بعد سبزی آشی را با کشک و عصاره گوشت درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط میکنیم . حالا در یک تابه جداگانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم سپس سیر را اضافه کنید.
مرحله ۳
بعد از آن زردچوبه و فلفل را درون تابه ریخته و با هم مخلوط میکنیم و تفت میدهیم در پایان مقداری نعنا خشک با مواد مخلوط کنید و تفت دهید سپس مواد را به آش مجلسی اضافه نمایید و اجازه دهید تا آش جا افتاده شود.
مرحله ۴
در پایان گوشت قلقلی را درون آش ریخته و صبر کنید تا غذای شما آماده شود . برای تهیه گوشت قلقلی ، گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید تا بوی زخم گوشت گرفته شود.
مرحله ۵
حالا گوشت را بصورت قلقلی ریز درآورده و به آش خوشمزه اضافه کنید، در هنگام سرو این خوراک از مقداری آبغوره بعنوان چاشنی میتوانید استفاده کنید . برای معطر شدن غذا اضافه نمودن مقداری ترخون خشک را پیشنهاد میکنیم.