طرز تهیه سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان خوراک رژیمی و مجلسی با پنیر پیتزا

سوفله بادمجان یک پیش غذای رسمی و بسیار خوشمزه است که میتوانید آن را با گوشت و مرغ و سیب زمینی و قارچ بدون استفاده از فر گاز هم تهیه نمایید .

مواد لازم برای تهیه خوراک

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان

  • بادمجان ۵ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ ق س
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع سرخ کردنی به مقدار کافیمواد لازم برای سس سفید
  • شیر ۱پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه ۲ ق س
  • آرد سفید ۲ ق س
  • نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه سوفله بادمجان

مرحله اول

اگر می خواهید یک سوفله بادمجان خوشمزه و مجلسی آماده کنید ،ابتدا باید پوست بادمجان ها را گرفته و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید ، پس از انجام این کار آنها را برای مدت زمان یک ساعت نمک زده و کنار قرار دهید ، با این کار تلخی آنها کمتر خواهد شد .

مرحله دوم

در این یک ساعت شما باید پیازها را رنده کرده و همراه با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و آنها را به خوبی هم بزنید . حالا گوشت چرخ کرده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید می‌توانید از مقداری رب هم به عنوان چاشنی استفاده کنید .

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت سرخ شد بادمجان‌ها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید حالا فرگاز را از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید .  تا فر گرم می‌شود سس مخصوص غذا را آماده کنید . کره را درون قابلمه ریخته و پس از آب شدن به آن آرد اضافه کنید .

 

مرحله چهارم

آرد و کره را تفت دهید سپس به آنها باید شیر را اضافه کنید ، شیر را مرتب هم بزنید ، سپس نمک و فلفل و خامه را به سس اضافه کنید ، صبر کنید تا سس غلیظ شود بعد اجاق گاز را خاموش کنید. . توجه داشته باشید که شیر را آرام آرام اضافه باید کرد .

مرحله پنجم

ظرفی را که قرار است درون فر قرار دهید را آماده کرده و بادمجان ها را کف آن بچینید ، روی آن ها را با گوشت چرخ کرده پر کنید و در آخر با سس و پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید ، به همین ترتیب ادامه دهید به صورت لایه لایه تا خوراک بادمجان شما آماده برای پخت شود .

مرحله ششم

حالا ظرف را درون طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید تا برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر بپزد ، بعد از این تایم و پخته شدن غذا شعله بالایی فر گاز را روشن کنید تا سطح سفره بادمجان طلایی رنگ شود بعد از ده دقیقه اجاق را خاموش کنید و غذا را نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.