سوفله بادمجان تهیه خوراک خوشمزه با سس سفید و گوشت چرخ کرده
طرز تهیه سوفله بادمجان
سوفله بادمجان یک پیش غذای رسمی و بسیار خوشمزه است که میتوانید آن را با گوشت و مرغ و سیب زمینی و قارچ بدون استفاده از فر گاز هم تهیه نمایید .
مواد لازم برای تهیه خوراک
مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان
- بادمجان ۵ عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز ۱ عدد درشت
- پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ ق س
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن مایع سرخ کردنی به مقدار کافیمواد لازم برای سس سفید
- شیر ۱پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- خامه ۲ ق س
- آرد سفید ۲ ق س
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوفله بادمجان
مرحله اول
اگر می خواهید یک سوفله بادمجان خوشمزه و مجلسی آماده کنید ،ابتدا باید پوست بادمجان ها را گرفته و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید ، پس از انجام این کار آنها را برای مدت زمان یک ساعت نمک زده و کنار قرار دهید ، با این کار تلخی آنها کمتر خواهد شد .
مرحله دوم
در این یک ساعت شما باید پیازها را رنده کرده و همراه با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و آنها را به خوبی هم بزنید . حالا گوشت چرخ کرده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید میتوانید از مقداری رب هم به عنوان چاشنی استفاده کنید .
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت سرخ شد بادمجانها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید حالا فرگاز را از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید . تا فر گرم میشود سس مخصوص غذا را آماده کنید . کره را درون قابلمه ریخته و پس از آب شدن به آن آرد اضافه کنید .
مرحله چهارم
آرد و کره را تفت دهید سپس به آنها باید شیر را اضافه کنید ، شیر را مرتب هم بزنید ، سپس نمک و فلفل و خامه را به سس اضافه کنید ، صبر کنید تا سس غلیظ شود بعد اجاق گاز را خاموش کنید. . توجه داشته باشید که شیر را آرام آرام اضافه باید کرد .
مرحله پنجم
ظرفی را که قرار است درون فر قرار دهید را آماده کرده و بادمجان ها را کف آن بچینید ، روی آن ها را با گوشت چرخ کرده پر کنید و در آخر با سس و پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید ، به همین ترتیب ادامه دهید به صورت لایه لایه تا خوراک بادمجان شما آماده برای پخت شود .
مرحله ششم
حالا ظرف را درون طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید تا برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر بپزد ، بعد از این تایم و پخته شدن غذا شعله بالایی فر گاز را روشن کنید تا سطح سفره بادمجان طلایی رنگ شود بعد از ده دقیقه اجاق را خاموش کنید و غذا را نوش جان کنید .