ماهی زعفرانی طرزتهیه پخت خوراک ماهی خوشمزه رژیمی در قابلمه
طرز تهیه ماهی زعفرانی
ماهی زعفرانی خوراک خوشمزه و مجلسی و مناسب برای شب عید ، این خوراک را میتوانید با سبزیجات تازه تزیین کنید و همراه با یک پلو ایرانی آن را برای مهمان های خود سرو نمایید .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفر |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر ورقه شده | ۲ حبه |
پودر فلفل قرمز | یک چهارم قاشق چایخوری |
تخم رازیانه | نصف قاشق چایخوری |
زعفران آسیاب شده | یک هشتم قاشق چایخوری |
گوجهفرنگی رنده شده | شش عدد |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
فیله ماهی درشت خرد شده | ۷۰۰ گرم |
کشمش | یک چهارم پیمانه |
بادام بو داده خلالی | یک چهارم پیمانه |
پیازچه خرد شده | یک سوم پیمانه |
طرز تهیه ماهی زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه ماهی زعفرانی روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد سیر را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس به آن فلفل قرمز را همراه با رازیانه و زعفران اضافه نمایید مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی با هم برابر ۱ دقیقه تفت دهید .
مرحله دوم
در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به ادویه ها و سیر تفت داده شده اضافه نمایید با پشت قاشق گوجه ها را در کف قابلمه اهنگ کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود سپس نمک را به مواد اضافه کرده و برای مدت زمان ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا سس بپزد و کمی غلیظ شود .
مرحله سوم
برای مزه دار کردن ماهی نمک و فلفل را همراه با ادویه های مورد نظر به ماهی بزنید و پس از گذشت چند دقیقه آن را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و تقریباً برای پخت ماهی شما به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید در طول این مدت زمان ماهی ها را در چند نوبت پشت و رو نمایید تا دو طرف آن پخته شود .
امیدواریم لذت ببرید 😋 های پاتوق 😋