طرز تهیه ماهی زعفرانی

ته چین ساده و طرز تهیه ماهی زعفرانی مجلسی جنوبی با قزل آلا

ماهی زعفرانی خوراک خوشمزه و مجلسی و مناسب برای شب عید ، این خوراک را می‌توانید با سبزیجات تازه تزیین کنید و همراه با یک پلو ایرانی آن را برای مهمان های خود سرو نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
سیر ورقه شده۲ حبه
پودر فلفل قرمزیک چهارم قاشق چایخوری
تخم رازیانهنصف قاشق چایخوری
زعفران آسیاب شدهیک هشتم قاشق چایخوری
گوجه‌فرنگی رنده شدهشش عدد
نمک و فلفلبه میزان دلخواه
فیله ماهی درشت خرد شده۷۰۰ گرم
کشمشیک چهارم پیمانه
بادام بو داده خلالییک چهارم پیمانه
پیازچه خرد شدهیک سوم پیمانه

طرز تهیه ماهی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه ماهی زعفرانی روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد سیر را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس به آن فلفل قرمز را همراه با رازیانه و زعفران اضافه نمایید مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی با هم برابر ۱ دقیقه تفت دهید .

مرحله دوم

در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به ادویه ها و سیر تفت داده شده اضافه نمایید با پشت قاشق گوجه ها را در کف قابلمه اهنگ کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود سپس نمک را به مواد اضافه کرده و برای مدت زمان ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا سس بپزد و کمی غلیظ شود .

مرحله سوم

برای مزه دار کردن ماهی نمک و فلفل را همراه با ادویه های مورد نظر به ماهی بزنید و پس از گذشت چند دقیقه آن را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و تقریباً برای پخت ماهی شما به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید در طول این مدت زمان ماهی ها را در چند نوبت پشت و رو نمایید تا دو طرف آن پخته شود .

امیدواریم لذت ببرید 😋 های پاتوق 😋

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.