طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری خانگی خوشمزه و مجلسی در منزل

پیاز سوخاری در رستوران ها بع آنیون رینگ (پیاز حلقه ای، onion rings)معروف میباشد و یکی از بهترین سوخاری ها میباشد و دارای دستور پخت راحت و بدون دردسر میباشد . از آن بعنوان پیش غذا میتوانید استفاده کنید .

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری

  • پیاز‌‌متوسط‌‌۲عدد
  • آرد‌سوخاری‌۱/۲فنجان
  • تخم‌مرغ‌۲‌عدد
  • پنیر‌پیتزا‌ورقه‌ای‌۲‌عدد
  • آرد‌شیرینی‌۱/۲فنجان
  • نمک‌به‌مقدار‌لازم
  • آویشن‌۱/۲قاشق‌چایخوری
  • پودر‌سیر‌۱‌قاشق‌چایخوری
  • فلفل‌سیاه‌به‌مقدار‌لازم
  • روغن‌مایع‌جهت‌سرخ‌کردن
دستور پخت

طرز تهیه پیاز سوخاری

مرحله اول

برای تهیه پیاز سوخاری ابتدا پوست پیاز ها را جدا نموده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید قطر حلقه ها تقریباً یک سانتی باشد حلقه ها را به صورت دو به دو جدا کنیم ، یعنی هر حلقه پیاز شما دوبل باشد .

مرحله دوم

پنیر پیتزا خود را آماده کرده و به قطر حلقه های پیازی که برش زده اید پنیر را هم ببرید ، پیازها را از هم جدا کرده و پنیر پیتزا را در بین آنها قرار داده و دوباره به حالت اول پیازها را برگردانید (یعنی ‌یه‌ حلقه ‌پیاز‌ بعد ‌پنیر‌ بعد‌ یه ‌حلقه ‌پیاز).

مرحله سوم

در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته سپس نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم . درون ظرفی دیگر نمک و فلفل و پودر سیر را با آرد شیرینی مخلوط میکنیم

مرحله چهارم

در این مرحله حلقه های پیاز را ابتدا درون آرد سفید قرار داده و با آرد تمام قسمت های پیاز را آغشته می کنی پس از انجام این کار حلقه‌های پیاز را درون ظرف تخم مرغ گذاشته سپس حلقه های پیاز را درون آرد سوخاری میغلطانیم .

مرحله پنجم

در مرحله بعد و پس از آماده شدن پیاز ها یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن را درون ماهیتابه می ریزیم پس از اینکه روغن داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته و سرخ می کنیم ،

مرحله ششم

در مرحله بعد و در زمانی که پیازهای سوخاری آماده شد آنها را بر روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود . اکنون خوراک سوخاری شما آماده برای سرو می باشد . میتوانید از آن برای دورچین انواع غذا استفاده نمایید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.