مواد جوجه کباب رستورانی و خوشمزه زعفرانی با ماست و سس مایونز
طرز تهیه مواد جوجه کباب
مواد جوجه کباب تعیین کننده مزه و طعم غذا بعد از پخته شدن میباشند برای پخت این غذا از چاشنی و ادویه های گوناگون استفاده می کنند . از موادی چون ماست و سس مایونز و آبلیمو و رب گوجه فرنگی برای تهیه جوجه استفاده میشود .
مواد لازم برای تهیه جوجه |
سینه ی مرغ | به میزان لازم |
زعفرون | به میزان لازم |
ماست موسیر | به میزان لازم |
سس مایونز | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
پودر آویشن | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
زنجبیل | به میزان لازم |
رزماری | به میزان لازم |
پیاز | به میزان لازم |
طرز تهیه مواد جوجه کباب
مرحله ۱
مواد جوجه کباب خوشمزه و خوش رنگ را با هم مخلوط میکنیم ، در ابتدا سینه های مرغ را در ابعاد مناسب که روی سیخ به راحتی قرار بگیرند برش می زنیم سپس آنها را درون یک کاسه ریخته و زعفران را همراه با ماست موسیر به تکه های گوشت اضافه میکنیم .
مرحله ۲
در مرحله بعدی سس مایونز را همراه با آبلیمو و روغن و پودر آویشن برای مرینیت جوجه کباب زعفرانی اضافه می نماییم ، پس از اینکه مواد را به خوبی با هم مخلوط کردیم پودر پاپریکا را همراه با نمک و فلفل و زنجبیل و رزماری به سایر مواد اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا تمام تکه های مرغ به این چاشنی ها آغشته شوند .
مرحله ۳
حالا روی ظرف خود را پوشانده و برای مدت زمان تقریبا ۵ ساعت یا یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید تا حسابی خوراک جوجه شما مزه دار شود ، یک ربع قبل از اینکه غذا را کباب کنید آبلیمو را به آن اضافه کنید این کار باعث می شود تا خوراک شما ترد شود .
مرحله ۴
حالا یک ذغال یک دست و خوب را آماده کنید و پس از آن جوجه ها را به سیخ بکشید و روی حرارت یکدست منقل کبابی قرار دهید ، نیازی به باد زدن نیست اجازه دهید تا با همان حرارت غذا پخته شود ، باد زدن شما باعث سوختن روی جوجه ها خواهد شد ، میتوانید در لحظات پایانی یک فرچه آغشته به کره را روی خوراک مرغ کبابی خود بکشید ، همراه با سبزی خوردن و نان سنگک تازه حالشو ببرید . نوش جان