کباب مجارستانی طرز تهیه و پخت کباب با بادمجان سیب زمینی در فر
طرز تهیه کباب مجارستانی
کباب مجارستانی دارای دستور پخت متفاوتی نسبت به دیگر کبابهای ایرانی می باشد این کباب خوشمزه از ترکیب گوشت و سیب زمینی و پنیر پیتزا به دست می آید و طعم بی نظیری دارد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کباب مجارستانی
- ۵۰۰ گرم گوشت فیله شده
- ۳-۴ حبه سیر
- ۳ گوجه فرنگی
- ۱ کاسه نخود فرنگی آب پز
- ۱ قاشق چای خوری روغن
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- نمک ، فلفل ، فلفل چیلی
- ۱ لیوان آب
- ۳ عدد سیب زمینی
- ۳ بادمجان
- روغن مایع
برای سس بشامل
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۳ قاشق غذاخوری آرد
- ۳ لیوان شیر نمک ، فلفل
- پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه کباب مجارستانی
مرحله اول
برای پخت کباب مجارستانی خوشمزه و مجلسی درون فر ابتدا یک قابلمه را حاضر کرده و درون آن کره و روغن میریزیم پس از اینکه داغ شد روغن ، گوشت ها را درون قابلمه ریخته و تفت می دهیم ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و سیر را اضافه میکنیم .
مرحله دوم
زمانی که مواد را با هم مخلوط کردید گوجه فرنگی ها را هم به صورت مکعبی و متوسط خورد کنید همراه با نخود به مواد درون قابلمه اضافه نمایید ، اکنون باید یک لیوان آب به خوراک اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت کم گوشت بپزد .
مرحله سوم
هنگامی که گوشت نرم شد نوبت اضافه کردن ادویه به کباب می باشد مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق گاز برمیداریم . حالا نوبت این رسیده که سیب زمینی و بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید و آنها را جداگانه سرخ نمایید .
مرحله چهارم
حالا سینی فر را چرب کنید و مواد گوشتی را درون سینی بریزید سپس سیب زمینی و بادمجان را اضافه کنید ، حالا نوبت آماده کردن سس بشامل می باشد . کره را درون ماهیتابه آب کنید سپس آرد را اضافه کنید پس از مخلوط کردن مواد شیر را به سس اضافه کنید .
مرحله پنجم
مواد را مدام هم بزنید سپس با آنها نمک و فلفل را اضافه کرده و تا زمانی که سس غلیظ شود به هم زدن مواد ادامه دهید تا سس آماده شود . اکنون سه بشامل را روی مواد درون سینی ریخته و در پایان پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید .
مرحله ششم
اکنون کباب خوشمزه و خانگی شما آماده برای پخت شده است سینی را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید . زمانی که رنگ روی آن قهوهای شد گاز را خاموش کنید و سینی را خارج نمایید .