طرز تهیه همبرگر پنیری دوبل خانگی با گوشت چرخ کرده ساده و سریع
طرز تهیه همبرگر پنیری دوبل
طرز تهیه همبرگر پنیری دوبل خانگی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا، یک شام عالی و خوشمزه برای ۴ نفر.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر پنیری دوبل در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر گوشت | |
گوشت چرخ کرده گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
پیاز کوچک ریز خرد شده | یک عدد |
یک عدد | دو قاشق غذاخوری |
جعفری تازه، خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۲۰ گرم |
روغن مایع | دو قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه همبرگر پنیری
مرحله اول
برای شروع به سرای گوشت چرخ کرده رفته و آنرا همراه با پیاز و نعنا و جعفری درون کاسه بریزید. کمی نمک و فلفل با آنها اضافه کنید و مواد را حسابی با دست ورز دهید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
برای ۲۰ دقیقه به گوشت استراحت دهید تا مزه دار شود حالا آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و با کف دست به حالت همبرگر در آورید. روی ۴ قسمت از گوشت ها پنیر پیتزا بریزید.
مرحله سوم
همبرگر ها را به صورت دوبل آماده کنید. با کمک فرچه آشپزی مقدار کمی روغن روی سطح همبرگر ها بمالید. دو طرف آن را چرب نمایید. یک ماهیتابه نچسب روی اجاق قرار دهید.
مرحله چهارم
با حرارت متوسط برای مدت زمان ۱۵ دقیقه یک طرف از همبرگر ها را سرخ کنید. همبرگر را بچرخانید و طرف دیگر آن را برای ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آماده برای سرو شود.
منبع: mari_food