طرز تهیه ران مرغ در فر

 طرز تهیه ران مرغ در فر با جوجه گردان،طرز تهیه ران مرغ در فر با فویل،طرز تهیه ران مرغ در ظرف پیرکس در فر،ران مرغ در توستر،طرز تهیه مرغ در فر بدون فویل،ران مرغ در فر نی نی سایت،طرز تهیه مرغ در فر،فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

دستور پخت بسیار ساده و آسان برای افرادی که حوصله آشپزی ندارد و دنبال پخت غذاهای آسان و فوری میگردند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ران مرغ در فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ۱ کیلو
آب گازدار یا ماءالشعیر۱لیوان
روغن زیتون۱لیوان
سیر۲حبه
آویشن و فلفل سیاه و قرمزبه میزان دلخواه
پاپریکا و نمکبه میزان دلخواه

طرز تهیه ران مرغ در فر

مرحله ۱

برای پخت این غذای خوشمزه و دلچسب است ابتدا درون یک کاسه روغن زیتون را ریخته سپس به آن آویشن و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و نمک را اضافه می کنیم سپس حبه های سیر را له کرده و با این مواد مخلوط می‌نماییم.

مرحله ۲

حالا نوبت اضافه کردن آب گازدار یا ماءالشعیر می‌باشد. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، چند شیار باریک با چاقو بر روی ران های مرغ ایجاد کنید تا مواد مرینیت کاملا به خورد گوشت برود. مرغ ها را به مواد آغشته کنید.

مرحله ۳

سینی فر را آماده کرده و یک برگ فویل بزرگ بر روی آن قرار دهید، ران های مرغ را درون ورق فویلی قرار دهید مواد مرینیت را بر روی مرغ ها ریخته و روی آن را با فویل کاملا بپوشانید.

مرحله ۴

دستگاه فر گاز را از قبل پیش گرم کنید و سینی را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد و برای مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. تا کاملا غذای شما مغز پخت شود. زمان پخت ران مرغ در فر با آماده سازی مواد اولیه تقریباً ۱ ساعت می‌باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.