طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه تند با روغن زیتون و تمر هندی و رب گوجه

ترشی انبه کال یا سبز خوش مزه بندری را در اواخر فصل بهار و زمانی که انبه ها هنوز نرسیده اند آماده می نمایند این ترشی بسیار طعم دلنشینی دارد و به شما پیشنهاد می کنیم اگر شرایطش را دارید حتما آن را تهیه کنید .

مواد لازم برای تهیه ترشی

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

  • ۲ کیلو انبه سبز
  • شکر یا قیصی جهت ملس شدن
  • فلفل سبز تند
  • سرکه ۱/۲لیتر
  • سیر خرد شده ۲ ق غ
  • نمک ۱ق غ
  • زعفران ۲ق غ
  • زردچوبه،رازیانه آسیاب شده
  • سیاه دانه،تخم گشنیز آسیاب شده
دستور پخت

طرز تهیه ترشی انبه

مرحله اول

برای تهیه ترشی انبه کال و سبز به روش بندری پس از این که پوسته انبه ها را جدا کردید آنها را به صورت خلالی برش زده و درون یک کاسه همراه با نمک و زردچوبه مخلوط کنید ، مواد را برای مدت یک روز درون دمای محیط قرار دهید تا آب بیاندازد .

مرحله دوم

در مرحله بعدی سرکه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا یک جوش بخورد ، اکنون اجاق گاز را خاموش کنید ، انبه ها نباید له شوند و یا خیلی سفت باشند .

مرحله سوم

بعد از اینکه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد کرده و همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید برای بهتر شدن طعم ترشی خانگی ساده بهتر است چند تکه قیسی را هم به مواد اضافه کنید اگر قیسی نداشتید ۱ قاشق چای خوری شکر اضافه کنید .

مرحله چهارم

اگر می‌خواهید ترشی بندری تند تهیه کنید می‌توانید از سس فلفلی تند گلوریا استفاده نمایید . در پایان زعفران را اضافه کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید درون یک ظرف شیشه‌ای ریخته و پس از گذشت یک روز شیشه را درون یخچال قرار دهید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.