طرز تهیه چای ماسالا با شیر و آب جوش همراه ادویه های چای ماسالا
طرز تهیه چای ماسالا با شیر
امروزه نوشیدنیهای گرم طرفداران بسیاری دارند اعم از انواع قهوه و چاییهای مختلف. چای ماسالا با شیر و بدون شیر هم سرو میشود. میتوان آن را جز پرطرفدارترین نوشیدنیهای گرم قرار داد. اصالت این نوشیدنی برای کشور هند میباشد. تقریباً تمام کافهها این چایی خوش طعم و خوش عطر را در منوی خود قرار دادهاند. معمولاً با شکر و عسل و نبات چای را شیرین کرده و نوش جان میکنند.
مواد لازم برای تهیه چای ماسالا (برای ۴ نفر) | |
میخک ۸ عدد | چوب دارچین ۲ عدد |
هل ۸ عدد | زنجبیل ۴ تکه زنجبیل خرد شده |
آب جوش ۲ لیوان | دانه فلفل سیاه ۷ عدد |
جوز هندی ۱ عدد | شیر (پرچرب) ۳ لیوان |
چای سیاه ۴ قاشق چایخوری | عسل یا شکر به میزان لازم |
طرز تهیه چای ماسالا با شیر
مرحله اول
یکی از ترفندهایی که برای بیشتر شدن عطر چای استفاده میکنند تفت دادن ادویهها میباشد. ادویههای مختلف را درون ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم آنها را تفت دهید. بعد از انجام این کار اجازه دهید تا ادویهها خنک شوند.
مرحله دوم
ادویههای خنک شده را درون آسیاب بریزید و آنها را خرد کنید. میتوانید آن را به صورت پودر آماده کنید. اما اغلب افراد زمانی که دانههای ادویه کمی درشتتر است آن را از آسیاب خارج میکنند. شیر را بصورت جداگانه بجوشانید.
مرحله سوم
شیر جوشیده شده را همراه با آب جوش و چای سیاه درون قوری بریزید، در پایان نوبت به اضافه کردن ادویهها میرسد. قوری را روی حرارت کم یا بخار آب قرار دهید و اجازه دهید تا به آرامی دم بکشد. معمولاً باید بیشتر از دم کشیدن چای معمولی منتظر بمانید.
منبع: @golestanco