ترحلوا شیرازی

ترحلوای شیرازی قالبی ترحلوای شیرازی سه رنگ ترحلوا شیرازی بدون شیر

ترحلوا شیرازی

طرز تهیه و پخت ترحلوا شیرازی خوشمزه خانگی دو رنگ با نشاسته ، ترحلوا و رنگینگ یکی از پایه های ثابت سفره های افطار در شهر شیراز میباشد ، رنگ ترحلوا بوسیله زعفران است که خاصیت های فوق العاده ای دارد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ترحلوا شیرازی

  • نشاسته گندم یک پیمانه
  • آرد برنج نصف پیمانه
  • شیر پنج پیمانه
  • آب چهار پیمانه
  • شکر دو پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • هل یک قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه ترحلوا شیرازی

برای تهیه این حلوا مجلسی آرد برنج را با۴ پیمانه آب و ۵ پیمانه شیر ، ۱ پیمانه نشاسته مخلوط کرده با همزن دستی هم بزنید . سپس با کمک صافی ، صافش کنید و شکر را هم بهش اضافه کنید ، سریع هم بزنید و یه لحظه هم ازش غافل نشید چونکه سریع مواد گلوله میشه ، تا زمانی که غلیظ تر از فرنی بشه باید روی شعله گاز باشه . در این مرحله گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کنید .

کف قالب را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و صاف کنید ، باقی مانده مواد را روی حرارت گذاشته و بهش زعفرون دم کرده اضافه کنید ، سریع این کارها را انجام دهید تا روی لایه سفید اولی نبنده ، و سریع لایه زعفرونی را با ملاغه روی لایه سفید بریزید و سطحش را صاف کنید . خنک که شد رویش را با فویل بپوشانید تا وقتی داخل یخچال میره ترک برنداره و صاف باشه به مدت ۴ ساعت تو یخچال بمونه ، اگه زمان دارید بهتره شب تا صبح داخل یخچال باشه .بعد لبه های حلوا خوش رنگ را از ظرف جدا کنید و به آرامی برگردانید و قالب بزنید بهتره با چاقوی خیس قالب بزنید و نوش جان کنید . 😍😋😍

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.