طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر پیتزا ، دستور پخت پیش غذای عالی و مقوی با کنسرو ذرت و فوت و فن های تهیه آن ، عرضهٔ ذرت‌های مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لیمونصف
قارچ٢٠٠ گرم
پنیر پیتزا١۵٠ گرم
کره حیوانی۵٠ گرم
پنه پخته شده١ پیمانه
چیپس خلالیسلیقه ای
کنسرو ذرت٢۴٠ گرم
نمک ،فلفل سیاهنصف قاشق مربا خوری
آویشن ، فلفل قرمزنصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

مرحله ۱

قابلمه کوچکی را بر روی اجاق گاز قرار داده حرارت را در حالت ملایم قرار میدهیم، کره را اضافه میکنیم زمانی که آب شد کنسرو ذرت را درون قابلمه ریخته و پس از آن قارچ های خرد شده را اضافه کنید.

مرحله ۲

کمی مواد را هم زده اکنون نوبت اضافه کردن ادویه میباشد نمک و فلفل سیاه و پس از آن آویشن و فلفل قرمز، اکنون در قابلمه را میبندیم و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد بپزد.

مرحله ۳

در طول این مدت در ظرف جداگانه ای منه را پخته و آماده میکنیم، بعد از گذشت ۱۰ دقیقه درب قابلمه را برداشته حرارت را کم می کنیم تا آب درون قابلمه خشک شود ، اجاق گاز را خاموش میکنید پنیر پیتزا و لیمو را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

مرحله ۴

در مرحله بعدی پنه و چیپس خلالی را اضافه میکنید و در پایان سس مایونز رو به پیش غذا اضافه کرده و هم میزنیم زمانی که ذرت مکزیکی را سرو کردید میتوانید از مقداری آویشن و لیمو تازه هم استفاده نمایید.

مرحله ۵

از کنسرو ذرت شیرین باید استفاده کنید، ادویه ها همزمان باید با اضافه کردن قارچ و ذرت پخته شوند، آب ذرت و قارچ باید کاملا خشک شود ، هنگامی که سس مایونز را اضافه میکنید اجاق باید خاموش باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.