طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا خانگی دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ
ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر پیتزا ، دستور پخت پیش غذای عالی و مقوی با کنسرو ذرت و فوت و فن های تهیه آن ، عرضهٔ ذرتهای مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
لیمو | نصف |
قارچ | ٢٠٠ گرم |
پنیر پیتزا | ١۵٠ گرم |
کره حیوانی | ۵٠ گرم |
پنه پخته شده | ١ پیمانه |
چیپس خلالی | سلیقه ای |
کنسرو ذرت | ٢۴٠ گرم |
نمک ،فلفل سیاه | نصف قاشق مربا خوری |
آویشن ، فلفل قرمز | نصف قاشق مربا خوری |
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ
مرحله ۱
قابلمه کوچکی را بر روی اجاق گاز قرار داده حرارت را در حالت ملایم قرار میدهیم، کره را اضافه میکنیم زمانی که آب شد کنسرو ذرت را درون قابلمه ریخته و پس از آن قارچ های خرد شده را اضافه کنید.
مرحله ۲
کمی مواد را هم زده اکنون نوبت اضافه کردن ادویه میباشد نمک و فلفل سیاه و پس از آن آویشن و فلفل قرمز، اکنون در قابلمه را میبندیم و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد بپزد.
مرحله ۳
در طول این مدت در ظرف جداگانه ای منه را پخته و آماده میکنیم، بعد از گذشت ۱۰ دقیقه درب قابلمه را برداشته حرارت را کم می کنیم تا آب درون قابلمه خشک شود ، اجاق گاز را خاموش میکنید پنیر پیتزا و لیمو را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله ۴
در مرحله بعدی پنه و چیپس خلالی را اضافه میکنید و در پایان سس مایونز رو به پیش غذا اضافه کرده و هم میزنیم زمانی که ذرت مکزیکی را سرو کردید میتوانید از مقداری آویشن و لیمو تازه هم استفاده نمایید.
مرحله ۵
از کنسرو ذرت شیرین باید استفاده کنید، ادویه ها همزمان باید با اضافه کردن قارچ و ذرت پخته شوند، آب ذرت و قارچ باید کاملا خشک شود ، هنگامی که سس مایونز را اضافه میکنید اجاق باید خاموش باشد.