طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه مرغ پرتقالی
دستور پخت خورشت مرغ خانگی، یک خوراک ساده با طعمی لذیذ و متفاوت که تهیه آن را برای یک بار هم که شده به شما پیشنهاد میکنیم. امدواریم از پخت این خوراک لذت کافی را ببرید.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آب پرتقال طبیعی | ۲ لیوان |
مرغ | ۴تکه |
زعفران غلیظ | مقداری |
کره | ۲۵گرم |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرحله ۱
پس از اینکه شما مرغ ها را تمیز نمودید در ابعاد دلخواه برش زده سپس تابه را روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن و بعد از آن کره اضافه کنید حرارت را در حالت ملایم قرار دهید.
مرحله ۲
وقتی که روغن داغ شد تکه های مرغ را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که رنگ مرغ ها تغییر کرد ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خوراک مرغ اضافه میکنیم و تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و رنگ آن ها تغییر کند سرخ میکنیم.
مرحله ۳
در مرحله بعد آب پرتقال و نمک را به خورشت مرغ اضافه نموده حالا حرارت را کمی بیشتر کنید تا به نقطه جوش برسد ، هنگامی که این خورشت ساده چند قل زد حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا تکه های مرغ به آرام آرام پخته شوند.
مرحله ۴
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت الباقی زعفران را که در اختیار داریم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا مرغ و سس با حرارت پایین حسابی پخته و جا افتاده و غلیظ شوند.
مرحله ۵
برای طبخ این غذا و داشتن طعمی عالی و بینظیر بهتر است آب پرتقال طبیعی و ترش باشد. حالا میتوانید خورشت خوشمزه خود را در کنار یک برنج ایرانی خوش عطر و بو سرو نمایید و از مصرف آن در کنار خانواده لذت ببرید.