طرز تهیه میگو پلو شیرازی با کشمش و گردو شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه میگو پلو شیرازی
دستور پخت پلوی شیرازی با سبزی خوراک خوشمزه و مجلسی، برای تهیه این پلوی فوق العاده میتوانید از گردو و کشمش و زرشک و قارچ نیز استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو شیرازی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج پخته آب کش شده | ۳ پیمانه |
پیاز درشت | ١عدد |
سبزی گشنیز ساطوری | ٣٠٠ گرم |
میگو تمیز و رگ گیری شده | ١کیلو |
رب گوجه | ٣ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه میگو پلو شیرازی
مرحله ۱
برنج را از قبل خیسانده و بصورت نیم پز آماده میکنیم پس از انجام این کار آماده برای تهیه میگو میشویم ، در شروع کار پیاز را پوست گرفته سپس آنرا بصورت خلالی ویا نگینی خرد کنید تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۲
مقداری روغن اضافه کرده هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را ریخته و سرخ میکنیم ، وقتی که رنگ پیاز به حالت طلایی درآمد زردچوبه را ریخته و با هم تفت دهید.
مرحله ۳
پس انجام مراحل بالا میگو هوایی را که از قبل پاک کرده اید را همراه با نیمی از سبزی به پیاز داغ اضافه نموده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه درون تابه تفت داده و هم می زنیم.
مرحله ۴
در مرحله بعد رب را با نمک و فلفل به خوراک اضافه کرده و تا زمانی که ادویه بخورد میگوها برود هم میزنیم ، هنگامی که میگو ها پخته شد اجاق را خاموش کرده و آماده برای تهیه پلو میشویم.
مرحله ۵
قابلمه را آماده کرده کف آن را با روغن چرب کرده برای ته دیگ از سیب زمینی و یا نان استفاده میکنیم ،مقداری از برنج را بر روی ته دیگ ریخته و بصورت لایه به لایه با میگو و سبزی که در اختیار داریم را برنج مخلوط کرده حالا قابلمه را پر میکنیم ، قابلمه را روی اجاق قرار داده تا پلو دم بکشد.