طرز تهیه ته دیگ زعفرانی دونفره مجلسی با ماست به روش رستورانی
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی
درست کردن ته دیگ زعفرانی و مجلسی دونفره با ماست به روش رستورانی . آن را در منزل تهیه نمایید و با آن مهمانان خود را سوپرایز کنید و از خوردن این ته دیگ خوش رنگ و خوشمزه لذت ببرید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته دیگ زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ته دیگ | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
برنج | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه ته دیگ زعفرونی ابتدا باید کاسه ای را آماده کنید، سپس تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و به آن کمی زعفران و ماست با مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید و در همین حال فلفل را به مایه اضافه نمایید و تا زمان یکدست شدن هم بزنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد مقداری از برنج آبکش شده را که از قبل آماده کرده بودید به این مایه اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید ، هنگامی که مایه را با برنج مخلوط میکنید ، باید تمام قسمت های برنج زعفرانی به مواد شما آغشته شود.
مرحله سوم
در مرحله بعد باید در کف قابلمه مخصوص خود روغن بریزید و تمام قسمت های آن را چرب کنید سپس مایع را کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً یکدست و صاف شود سپس الباقی برنج را روی آن ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا برنج دم بکشد .میتوانید مانند ته چین از مرغ هم استفاده کنید و مرغ زعفرانی را همراه با برنج تهیه نمایید.