طرز تهیه مربای گلابی جنگلی محلی ژاپنی و وحشی ساده و سریع
طرز تهیه مربا خوشمزه محلی با گلابی جنگلی یا همان گلابی وحشی ژاپنی، میوه گلابی شبیه به ازگیل میباشد و طعم آن شیرین است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گلابی جنگلی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا | |
گلابی جنگلی | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
جوهر لیمو | نصف چایخوری |
آب | ۳ لیوان |
طرز تهیه مربای گلابی جنگلی
مرحله اول
پس از اینکه میوه های گلابی را شستید آنها را با چاقو از وسط نصف کنید و هسته ها و ناخالصی های گلابی را جدا کنید. گلابی ها را درون قابلمه ریخته و شکر را بر روی آن بریزید، برای ۲ الی ۳ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
پس از اینکه گلابی ها آب انداخت قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سه لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند، در طول این مدت زمان مدام کف روی مربا را بگیرید و صبر کنید تا بپزد.
مرحله سوم
صبر کنید تا مانند مربا به رنگ آن قرمز شود، پس از اینکه مربا قوام آمد نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید و پس از اینکه مربا را هم زدید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله چهارم
روی حرارت قرار بدید و ۳ لیوان بهش آب را اضافه کنید تا بجوشه، کف روی مربا رو بگیرید و با حرارت ملایم اجازه بدید تا هم بپزه و هم رنگش مثل مربای بِه قرمز شود. و قوام بیاد، در نصف چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه بریزید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
منبع:ghazahayemamanpazz