کباب چنجه

کباب چنجه در فر کباب چنجه چیست کباب چنجه در ماهیتابه

کباب چنجه

طرز تهیه و پخت کباب چنجه مخصوص خوشمزه خانگی گوساله و گوسفندی ، یک خوراک پرطرفدار و محبوب گوشتی که بیشتر در ایران و خاورمیانه مورد استفاده قرار میگیرد . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

  • گوشت (فیله گوساله یا ران گوسفند) ۱ کیلوگرم
  • گوجه ۱ عدد
  • فلفل دلمه سبز نصف
  • پیاز درشت ۲ عدد
  • سیر ۵ حبه
  • ماست یونانی ۱ ق غ
  • روغن زیتون ۱ ق غ
  • لیمو ترش کوچک ۱ عدد یا نصف لیمو ترش بزرگ
  • نمک دریایی.،فلفل سیاه، فلفل قرمز، اویشن

دستور پخت

طرز تهیه کباب چنجه

برای پخت این کباب سنتی و محلی خوشمزه در خانه مراحل زیر را بخوبی و مو به مو انجام دهید تا در پایان آشپزی یک خوراک عالی و لذیذ داشته باشید .

مرحله اول

گوشت خود را با یک چاقوی تیز و برنده به سه تکه مساوی تقسیم کنیدسپس یک پیاز  و نصف را به صورت خلال برش زده و بر روی گوشت ها ریخته ، گوشت ها را درون کیسه فریزر قرار داده و برای مدت زمان ۴۸ ساعت درون فریزر قرار دهید .

مرحله دوم

حالا نوبت آماده نمودن ادویه مخصوص برای پخت کباب خانگی می باشد برای این کار نمک دریایی را همراه با فلفل سیاه دانه و فلفل قرمز و مقداری آویشن درون یک هاون ریخته و بکوبید سپس مواد را درون آسیاب ریخته و میکس کنید بعد از انجام این کار سیر له شده را همراه با روغن زیتون به ادویه اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید .

مرحله سوم

زمانی که گوشت آماده شد ، آنرا خرد کرده و درون ظرفی مناسب با گوشتکوب بکوبید ، پس از انجام این کارها ادویه ای را که آماده نموده اید را همراه با آب لیموی تازه و پیاز خلال شده به گوشت اضافه کنید ،مواد را با هم مخلوط کرده سپس ماست یونانی گوجه و فلفل دلمه‌ای رنده شده را به مایع گوشت اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و یک دست شود بر روی ظرف خود یک سلفون کشیده و برای مدت زمان ۴ ساعت به آن استراحت دهید البته درون یخچال .

مرحله چهارم

در مرحله پایانی پخت ذغال ها را روشن کرده و و زمانیکه حرارت یک دست شد گوشت ها را به سیخ بکشید و در لا به لای آنها دنبه قرار دهید ، بر روی حرارت قرار دهید و مدام سیخ ها را بچرخانید تا بخوبی پخته شوند ، اکنون کباب رستورانی شما آماده برای سرو شده است .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.