پخت لبو در منزل بدون تغییر رنگ و بازاری با نبات شیره انگور
روش پخت لبو
پخت لبو قرمز و خوردن آن در فصل سرد زمستان حس و حال خوبی دارد مخصوصا برای شب یلدا .
با توجه به نکات کوچک و ساده میتوانید لبو را به روش بازاری بدون اینکه تغییر رنگ بدهد در منزل تهیه کنید .
در زودپز و یا فر و قابلمه میتوانید لبو را آماده کنید .
مواد لازم برای پخت لبو- شکر ، نبات یا شیره
- لبو
روش پخت لبو
مرحله اول
برای پخت لبو بهتر است از لبو های استفاده کنید که قرمز تر و پررنگ تر می باشند و سایز های متوسط و کوچکی داشته باشند ، حالا لبو ها را با اسکاج و آب سرد بشورید ، سر و ته آنها را جدا کنید و درون یک قابلمه مناسب قرار دهید .
مرحله دوم
ظرف را بر روی حرارت کم اجاق گاز قرار دهید آب را در حدی که کاملا روی لبها را بپوشاند اضافه نمایید ، درب قابلمه را به صورت قرار دهید که یک گوشه آن باز بماند و صبر کنید تا لبوها برای مدت زمان ۴ ساعت با این مقدار آب پخته شود برای تست می توانید یک چنگال درون لبو فرو کنید .
مرحله سوم
پس از اینکه لبو پخته شد آنها را جدا کنید و به صورت دلخواه آنها را برش بزنید ، پوست لبوی پخته شده به راحتی جدا میشود ، حالا مقداری نبات یا شکر به آب لبوی درون قابلمه اضافه نمایید ، هر چه مقدار نبات و شکر بیشتر باشد للوی شما شیرینتر خواهد شد .
مرحله چهارم
در این مرحله لبو های آماده شده را دوباره درون قابلمه ریخته و این بار اجازه دهید تا برای مدت زمان ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزد ، با این کار آب لبو غلیظ تر میشود و لبوها هم شیرین تر خواهند شد . اکنون پخت لبوها تمام شده و آماده برای سرو میباشد .