طرز تهیه رولت مرغ با نان لواش و پنیر پیتزا شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه رولت مرغ با نان لواش
رولت مرغ با نان لواش و سبزیجات و پنیر پیتزا، همیشه که نباید غذای برنجی خورد. اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید و میخواهید مزه های جدید را تست کنید پیشنهاد ما به شما رولت نان لواش میباشد. برای یک بار هم که شده امتحان کنید و لذت ببرید. با مواد ساده طبخ میشود و هزینه زیادی ندارد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ با نان لواش در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه غذای لقمه ای با نان لواش | |
سینه مرغ | نصفی |
هویج | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد کوچک |
نان لواش | ۴ عدد |
جعفری خرد شده تازه | نصف بسته |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | کمی |
سس مایونز و خردل | به مقدار لازم |
طرز تهیه رولت مرغ با نان لواش
مرحله اول
پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید، تا زمانی که سبک شوند حالا فلفل دلمه ای را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن سینه مرغ را که از قبل پخته و ریش ریش کردهاید اضافه کنید.
مرحله دوم
هویج را هم رنده کنید و بپزید. به این مرحله که رسیدید هویج را همراه با نمک و ادویه به مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. نان لواش را پهن کنید و مقداری سس مایونز و خردل روی آن بمالید.
مرحله سوم
روی نان اولی نان دیگری قرار دهید حالا کمی سس و جعفری خرد شده بپاشید. اکنون زمان آن رسیده که از مواد مرغی روی نان بریزید و از یک طرف نان ها را به صورت رول جمع کنید. در اندازه مناسب برش بزنید.
مرحله چهارم
سینی فر را چرب کنید و رول های نان لواش را روی آن قرار دهید. فر را از قبل گرم کنید و سینی را برای ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه درون فر بگذارید. مواد میانی غذا سلیقه ای می باشد. با تفت دادن مواد رولت نان چرب نمیشود.
منبع :deserkade_t.a