طرز تهیه باقلوا بدون فر خانگی در ماهیتابه شیرینی ساده و سریع
طرز تهیه باقلوا بدون فر
یه دسر بسیار راحت و خوشمزه و شیک با مواد ساده و دستور پخت بسیار فوری درون ماهیتابه و بدون استفاده از فر گاز اگر شما عاشق باقلوا هستید این روش ساده را استفاده کنید و در نهایت یک طعم عالی و بی نظیر داشته باشید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا بدون فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر باقلوا | |
تخم مرغ | یک عدد |
آرد | دو لیوان |
ماست | دو ق غ |
بکینگ پودر | یک ق چ |
روغن مایع | چهار ق غ |
کره یا روغن جامد | صد گرم |
پودر قند | یک ق غ |
وانیل | نوک ق چ |
مواد میانی | |
گردو خرد شده | یک لیوان |
هل | نصف ق چ |
دارچین | نصف ق چ |
پودر قند | یک ق غ |
گلاب | دو ق غ |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
زعفران دمکرده | یک ق م |
مواد لازم برای شربت | |
آب | یک لیوان |
شکر | یک لیوان |
گلاب | دو ق غ |
زعفران دمکرده | یک ق م |
طرز تهیه باقلوا بدون فر
مرحله ۱
در اولین مرحله شربت را تهیه کنید، برای این کار تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید تا زمانی که شکر کاملاً درون مواد حل شود اجاق را خاموش کنید تا سرد شود.
مرحله ۲
در حرکت بعدی خمیر باقلوا را آماده کنید، برای این کار تمام مواد اولیه را به جز آرد با هم مخلوط کنید، وقتی که کاملاً یکدست شدند آرد را با بیکینگ پودر برای ۳ مرحله الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید تا زمانی که خمیر لطیفی داشته باشید و به دست نچسبد.
مرحله ۳
ماهی تابه را انتخاب کنیم و پس از آن خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه خمیر را به اندازه کف ماهیتابه پهن کنید، کف ماهیتابه را چرب کرده و خمیر را درون ماهی تابه پهن کنید.
مرحله ۴
حالا مواد میانی را با هم مخلوط کرده و بر روی خمیر درون ماهیتابه بپاشید و خمیر بعدی را بر روی آن قرار دهید و با دست لبه های خمیر زیر و رو را به هم بچسبانید. زرده و زعفران را با هم مخلوط کرده و به عنوان رومال استفاده کنید.
مرحله ۵
اگر از ماهیتابه های دو طرفه استفاده میکنید بدون واشر باشد. دمای اجاق گاز را روی حالت ملایم قرار دهید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید زمانی که شعله پخش کن داغ شد ماهیتابه را بر روی اجاق قرار بدهید.
مرحله ۶
اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنیم بر روی آن دم کنی قرار دهید مدت زمان پخت شما ۳۰ دقیقه میباشد، بعد از گذشت ۲۵ دقیقه مواد را بچرخانید و طرف دیگر آن را رومال بمالید و بپزید.
مرحله ۷
اگر میخواهید درون فر باقلوا را آماده کنید حرارت را بر روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و دستگاه را پیش گرم کنید سپس قالب را درون فر قرار دهید برای ۳۰ دقیقه بعد از پخت و هنگامی که باقلوا داغ است شربت سرد را روی آن بریزید.