طرز تهیه و پخت کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوش رنگ
. طرز تهیه کمپوت آناناس
کمپوت آناناس را به راحتی در خانه تهیه کنید و زمانی که به این میوه پرخاصیت دسترسی ندارید از آن استفاده کرده و بهره لازم را ببرید . طبع میوه آناناس سرد و تر میباشد . همچنین حاوی انواع مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامینهای گروه B، کلسیم، فسفر، آهن، اسیدسیتریک و … میباشد .
مواد لازم برای تهیه کمپوتمواد لازم برای تهیه کمپوت آناناس
- آناناس ۱ عدد
- آب ۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه کمپوت آناناس
مرحله اول
در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .
پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .
مرحله دوم
حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .
مرحله سوم
برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .
مرحله چهارم
درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .