طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب

کمپوت خوشمزه فوری با زعفران و گلاب، بهترین زمان برای تهیه این کمپوت خوشمزه و مقوی فصل پاییز میباشد آنهم بخاطر رسیدن سیب در این فصل و پایین بودن قیمت آن میباشد. بهترین نوع سیبی کی میتوانید انتخاب کنید سیب مراغه و یا پادنا اصفهان است چون این سیب ها هم شیرین و هم خوش عطر میباشند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت سیب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت
شکرتقریبا شش ق غ
گلابدو قاشق غذاخوری
آبلیمودو قاشق غذاخوری
سیبهفت عدد
زعفرون دم کردهیک ق
سرکه سفیدچهار قاشق غذاخوری
آبچهار لیوان

طرز تهیه کمپوت سیب

مرحله ۱

سیب ها را بشورید سپس پوست گرفته و دانه های آنرا جدا کنید ، کاسه ای را فراهم کرده دو سه لیوان آب درون کاسه ریخته و بعد از آن دو قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید پس از اینکه سیب ها را آماده کردید درون کاسه قرار دهید.

مرحله  ۲

مخلوط آب و سرکه از سیاه شدن برش های سیب جلوگیری میکند. در مرحله بعد قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته دو لیوان آب را همراه با شکر و آبلیمو درون قابلمه ریخته با حرارت ملایم آنها را هم زده تا شکر در آب حل شود . اینجا مقدار شکر بستگی به ذائقه خود شما دارد.

مرحله ۳

در مرحله بعدی سیب ها را که اکنون برای ۲،۳ دقیقه درون کاسه سرکه بوده را درون آبکش بریزید و پس از انجام این کار سیب ها را درون قابلمه ریخته و درب ظرف را بسته حالا اجازه میدهیم تا سیب ها نرم و پخته شوند.

مرحله ۴

مدت زمان پخت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میباشد ، مدت زمان بیشتر شکل و حالت سیب ها را تغییر میدهد . در دو سه دقیقه پایانی پخت مقدار کمی زعفران دم کرده و گلاب به کمپوت اضافه کنید تا عطر و مزه آن مطبوع و دلنشین شود.

مرحله ۵

اجاق را که خاموش کردید و مواد خنک شد درون یخچال قرار دهید تا جا افتاده و آماده شود.اضافه نمودن نصف قاشق چایخوری وانیل طعم کمپوت سیب شما را فوق العاده خواهد کرد ، این کار را تست کنید و لذت ببرید.

مرحله ۶

یکی از مهمترین خواص مصرف این میوه به صورت پخته شده این است که باعث شفافیت پوست می شود ، اگر این کمپوت را با موادی مانند گلاب و هل و زعفران دارچین تهیه کنید و خواص آن را بیشتر می کنید.مصرف آن باعث تقویت معده و هضم بهتر غذا می شود.

مرحله ۷

باعث از بین رفتن لکه های پوستی خواهد شد که مصرف آن برای تقویت قلب بسیار مفید می باشد باعث طراوت پوست و شادابی شما خواهد شد و مصرف آن را به خاطر ویتامین سی بالا و تولید کلاژن برای از بین بردن چین و چروک توصیه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.