طرز تهیه ترشی بادمجان حلقه‌ای

طرز تهیه ترشی بادمجان حلقه‌ای

با رسیدن فصل پاییز و شروع شدن سرما بیشتر بانوان ایرانی تهیه انواع ترشی های خوشمزه را فراهم می کنند. یکی از پرطرفدار ترین آنها ترشی بادمجان‌ می‌باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان حلقه‌ای در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی
بادمجان۱ کیلو
سیر۴۰۰ گرم
سرکه۱ لیتر
نمکبه میزان لازم
سیاه دانه و گلپر و فلفل قرمز و فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل سبز تازه۲ عدد

طرز تهیه ترشی بادمجان حلقه‌ای

مرحله ۱

برای شروع ابتدا باید سر و ته بادمجان ها را بگیریم و آنها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید. سرکه و نمک را درون قابلمه ریخته سپس بادمجان ها را اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه بر روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.

مرحله ۲

حالا باید بادمجان ها را درون آبکش قرار دهید تا سرکه اضافی آن گرفته شود. شما باید برای هر یک کیلو بادمجان یک لیوان سرکه در نظر بگیرید. اکنون بادمجان‌ها را درون شیشه های تمیز و خشک قرار دهید.

مرحله ۳

سپس روی آن را با سیر و فلفل بپوشانید،این کار را به صورت لایه لایه انجام دهید با شیشه ها پر شوند. سیر را هم قبل از اضافه کردن با چاقو خورد کنید و یا درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را له نمایید.

مرحله ۴

سپس زمان اضافه کردن سیاه دانه و گلپر و فلفل قرمز و فلفل سیاه می باشد. سعی کنید از دانه‌های این ادویه ها استفاده کنید. برای بهتر شدن طعم ترشی روی مواد فلفل سبز تند قرار دهید،با این کار ترشی شما تند میشود.

مرحله ۵

یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید در اضافه کردن سیر می باشد برای هر کیلو بادمجان ۴۰۰ گرم سیر احتیاج دارید. حالا نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید و با آن شیشه ها را پر کنید به قدری که روی مواد را کاملا بپوشاند.

مرحله ۶

در پایان درب شیشه ها را محکم ببندید و به صورتی که هوا نکشد و برای دو هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی شما جا افتاده شود اگر در طول این مدت احساس کردید سرکه مواد کم شده می توانید دوباره سرکه اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.