طرز تهیه بامیه شیرینی

طرز تهیه بامیه شیرینی خانگی عربی خوشمزه دراز و بلند اهوازی

بامیه شیرینی‌ یکی از غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان میباشد که بیشتر در هنگام افطار از آن استفاده میکنند .  در بسیاری از کشورها به عنوان تولومبا (ترکی استانبولی: tulumba‎) شناخته می‌شود  .

مواد لازم برای تهیه بامیه

مواد لازم برای تهیه بامیه شیرینی خانگی

  • یک لیوان آب
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ لیوان آرد سفید شیرینی پزی
  • ۱ پنس نمک
  • ۱ ق غ نشاسته
  • ۲ ق غ شکر
  • ۱ ق غ سمولینا
مواد شربت

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه

  • ۲ لیوان شکر
  • ۱ لیوان آب
  • ۲ ق غ گلاب
  • ۱/۴ قاشق چای خوری زعفران
  • ۱ قاشق چای خوری آبلیمو
دستور پخت

طرز تهیه بامیه شیرینی

مرحله اول

برای تهیه بامیه شیرینی خانگی ابتدا روش تهیه شربت مخصوص این شیرینی خانگی خوشمزه را آموزش میدهیم ، برای تهیه شربت ابتدا لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کرده سپس آن را درون یک ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید .

مرحله دوم

در این مرحله صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس به آن زعفران و گلاب و آبلیمو را اضافه نمایید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه شربت جا افتاده شود و قوام بیاید ، اجاق گاز را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت سرد شود .

مرحله سوم

در این مرحله بامیه را آماده کنید ، برای این کار یک لیوان آب را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق گاز قرار دهید ، سپس کره را همراه با شکر و مقداری نمک به آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد ، اکنون آرد را آرام آرام درون قابلمه ریخته و مواد را با هم مخلوط کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را در حدی هم بزنید که بوی خامی آرد گرفته شود ، تقریباً برای این کار به دو الی سه زمان نیاز دارید ‌، هنگامی که آرد پخته شد اجاق گاز را خاموش کرده و صبر کنید تا سرد شود ، نباید زیاد سرد بشه درحدی که تخم مرغ توش نپزه .

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ ها را همراه با نشاسته و سمولینا که دل بخواهی می باشد به خمیر اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا خمیر ما کاملاً یکدست و منسجم شود . حالا خمیر شیرینی را درون یک قیف مخصوص ریخته و آماده برای سرخ کردن می کنیم .

مرحله ششم

در این مرحله ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و روغن زیادی در آن خالی می کنیم ،هنگامی که روغن داغ شد ،قیف بامیه ها را بر روی ماهیتابه گرفته و شیرینی ها را درون تابه حالت میدهیم و پس از اینکه سرخ شدند ، بامیه ها را درون شربت سرد قرار می‌دهیم ، سپس آنها را درون آبکش گذاشته تا شربت اضافی آن گرفته شود ، اکنون این شیرینی خانگی آماده برای سرو می باشد .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.