شیرینی نعلی

شیرینی نعلی

شیرینی نعلی

شیرینی نعلی طرز تهیه و پخت شیرینی خانگی خوشمزه مجلسی در فر بصورت مرحله به مرحله ، یک شیرینی خانگی ساده با طعمی دل نشین مناسب برای جشن ها و اعیاد متفاوت .

مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی خاگی

  • آرد ۳۵۰گرم
  • پودر قند ۶۰گرم
  • وانیل کمی
  • زرده تخم مرغ ۲عدد
  • کره ۲۰۰گرم
  • شکلات بن ماری واسه تزیین ۱۰۰گرم
دستور پخت

طرز تهیه شیرینی نعلی

برای تهیه این شیرینی خانگی خوشمزه شما باید در ابتدا کره را همراه با پودر قند مخلوط کرده و این دو را با هم بقدری هم زده که کاملا یکدست و صاف شوند پس از انجام این کار سپس زرده تخم مرغ را همراه وانیل به مواد اضافه کرده و دوباره بوسیله یک هم زن دستی خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم زمانی که احساس کردید مواد بخوبی با هم مخلوط و یک دست شده اند هم زن را خاموش کرده و پس از آن آرد الک شده را مایه شیرینی اضافه نمایید حالا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده سپس خمیر بدست آمده را درون یک نایلون پهن کرده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی جا افتاده شود .

در مرحله بعد به اندازه یک گردو از خمیر جدا نموده و در کف دست به صورت یک مداد گرد می کنیم ، دو طرف خمیر را به هم چسبانده حالا به همین ترتیب تمام خمیر را بصورت نعل آماده نمایید ، خمیر ها را درون سینی فر چیده دمای آنرا بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و برای ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید ، پس از اینکه سرد شد براحتی از سینی فر جدا نمایید .حالا مقداری شکلات را بر روی حرارت کتری آب کرده و با پودر قند یا پسته و نارگیل شیرینی خود را تزیین کنید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 تیر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.