طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی با روغن جامد در فر ساده و سریع
طرز تهیه شیرینی اسکار
پخت شیرینی ساده گردویی با پسته به روش خانگی، یک شیرینی ساده با طرز پخت بسیار روان و راحت که با روغن جامد و شکر و کنجد نیز میتوانید آنرا تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اسکار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن جامد | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱۶۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
هل | یک دوم ق چ |
گردو و پسته خرد شده | به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی اسکار
مرحله ۱
شما برای شروع کار درون کاسه ای مناسب پودر قند و هل را بریزید و با استفاده از یک هم زن برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با هم مخلوط کنید تا این که رنگ آن ها روشن شود.
مرحله ۲
پس از انجام این کار زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره برای ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یک دست شود، در مرحله آخر آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر خوش فرم و پنبه ای داشته باشید.
مرحله ۳
در مرحله بعد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، سپس از مایه خمیر بصورت گلوله گلوله و در اندازه گردوی متوسط بردارید، سفیده تخممرغ را نیز با چنگال هم بزنید حالا خمیر را درون سفیده تخم مرغ فرو کرده سپس درون کاسه پودر گردو یا پسته بغلتانید.
مرحله ۴
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده سپس این گلوله ها را درون سینی گذاشته و درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد و برای ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد، حالا شیرینی شما آماده برای سرو شده و در پایان کار بر روی شیرینی ها پودر قند بپاشید.