طرز تهیه ترشی کرفس و هویج و خیار ترد خوشمزه خانگی ساده و سریع
طرز تهیه ترشی کرفس
طرز تهیه ترشی کرفس همراه با بادمجان و هویج و خیار یکی از ترشیهای بسیار خوشمزه و ترد. بعد از آماده کردن ترشی باید اجازه دهید تا برای یک ماه استراحت کند تا جا افتاده و آماده برای مصرف شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کرفس در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | ||
هویج۲عدد | بادمجان۲عدد | کرفس۲کیلو |
فلفل سبز تند۴عدد | سیر۵عدد | خیار۲عدد |
سرکه سفید | شیوید به مقدار لازم | فلفل دلمه ای سلیقه ای |
طرز تهیه ترشی
مرحله اول
بعد از اینکه سیفیجات را شستید آنها را روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. خشک کردن مواد از کپک زدن ترشی در گذشت زمان جلوگیری خواهد نمود.
مرحله دوم
کرفسها را به صورت نگینی خرد کنید سپس به سراغ مواد دیگر مثل بادمجان و هویج و خیار رفته و آنها را در ابعاد ریز خرد کنید فلفلها را هم میتوانید خرد کنید.
مرحله سوم
پوست حبههای سیر را هم بگیرید حالا تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سرکه و آب نمک را با هم ترکیب کرده و بعد از اینکه مواد ترشی را درون ظرفهای مخصوص ریختید آن را اضافه نمایید.
منبع: torshi-jalayeri