طرز تهیه و پخت باسلوق ژله ای ساده خانگی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه باسلوق ژله ای
باسلوق ژله ایطرز تهیه و پخت باسلوق ژله ای ساده خانگی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله ، یک شیرینی مقوی و لذیذ که سوغات شهر ملایر میباشد ، با یک دستور پخت ساده ، با قسمت شیرینی پزی سایت آموزشی های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای تهیه باسلوقمواد لازم برای تهیه باسلوق
- پودر ژله دلخواه یک بسته
- آب سه چهارم لیوان
- نشاسته گل نیم لیوان
- شکر نصف لیوان
- گلاب سه چهارم لیوان
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- ثعلب یک چهارم قاشق غذاخوری
- پودرنارگیل به مقدار کافی
طرز تهیه باسلوق ژله ای
مرحله ۱
برای تهیه یک شیرینی ساده ابتدا درون قابلمه تفلون نشاسته ریخته و آب را بهش اضافه کنید تا کاملا صاف و رقیق شود ، سپس به ترتیب شکر ، گلاب ، پودر ژله را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، روغن مایع و ثعلب را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب کاملا از هم باز شود ،
مرحله ۲
قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و بی وقفه هم بزنید تا نشاسته بپزد و بوی خامی ندهد ، ۴۵ دقیقه طول میکشه تا این باسلوق به غلظت دلخواه برسد و آماده شود . حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید باسلوق سرد شود ،
مرحله ۳
دست هایتان را چرب کنید و به اندازه یه گردو بردارید وسطش نصف گردو گذاشته و در پودر نارگیل بغلطانید . حتما این شیرینی را درستش کنید و لذت ببرید . دو سوم هر تکه باسلق را شکر تشکیل میدهد؛ یعنی شکر این شیرینی دو برابر نشاسته آن است و میتواند به سرعت قند خون را بالا برده و چاق کننده باشد. نوش جان 🥰😋