طرز تهیه ترشی عناب خشک خانگی و خوشمزه ساده و سریع
طرز تهیه ترشی عناب
میخواهید زمستان در کنار غذاهای ایرانی خود مانند آب گوشت و سایر خورشت ها از ترشی خوشمزه استفاده کنید برای شما یک پیشنهاد عالی و بی نظیر داریم..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی عناب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی | |
عناب خشک | ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | نصف لیوان |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
سرکه | ۲ لیوان |
طرز تهیه ترشی عناب
مرحله ۱
برای تهیه این ترشی استثنایی و فوق العاده خوشمزه ابتدا باید عناب را درون یک لیتر آب ریخته و سپس به آن آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۷ ساعت عناب درون این ظرف بماند و حسابی بخیسد.
مرحله ۲
اناب ها را درون آبکش خالی کرده و اجازه دهید تا آب آن کامل گرفته شود سپس بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا میوه ها خشک شوند. سرکه را درون قابلمه ریخته و همراه با رب گوجهفرنگی روی حرارت قرار دهید.
مرحله ۳
به سرکه نمک و شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای ۴ تا ۵ دقیقه بجوشد سپس اجاق گاز را خاموش کنید تا سرد شود حالا پودر فلفل را با نعنا خشک مخلوط کنید و بعد از آن عناب هارا درون شیشه های تمیز و خشک بریزید.
مرحله ۴
اکنون نوبت آن رسیده که مخلوط فلفل و نعنا را همراه با سرکه به عناب ها اضافه کنید، شیشه را درون یخچال قرار داده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۴ روز، حالا ترشی شما کاملا رسیده و قابل مصرف میباشد.